Divat

Tavaszi design zsongás

5876

Végre eljutottam odáig, hogy ékszerésszel megcsináltatom a Rómából hozott bizsu gyűrűmet. A héten el is mentem a Wesselényi utcában található ékszerészhez, aki sajnálattal közölte, hogy csak április közepére tudja ígérni, mivel most egy tavaszi vásárra készül, ami a Vörösmarty téren lesz, ez leköti minden idejét. Ez az információ egyből felkeltette az érdeklődésemet, mikor netközelbe kerültem első dolgom az volt, hogy utánajárjak ennek az izgalmas karácsonyihoz hasonló vásárnak. Mint megtudtam március 19. és április 5. között reggel tíz és este nyolc között várják a kézművesek az érdeklődőket, vásárlókat, nézelődőket a Vörösmarty téren.

Sajnos sehol nem találtam meg az árusítók teljes listáját, de annyi biztos, hogy a minimalista ékszerészem mellett Theia sütis csodái is kaphatóak lesznek. Theia blogjában olvastam, hogy a sütis ékszerek kollekciója megújul, így akinek már van pár színes, nyalánkságos ékszere, az is találhat újakat ezen a tavaszi vásáron. Tehát meg is van az első tökéletes szabadtéri tavaszi program, látogassatok el a  vásárra, mi ígérjük kimegyünk, és beszámolunk a látottakról!

Hogy ne mindig a fővárosiaknak kedvezzünk most jöjjön egy üdítő vidéki hír: Egerben megnyitotta kapuit a Pillangó Design üzlet. Az Agria Park Bevásárlóközpontban található boltról az üvegékszer-tervező Panyi Zsuzsi oldalán olvastunk, így valószínűleg más ékszertervezők mellett az ő darabjai megvásárolhatóak az üzletben. Mindig öröm arról olvasni és hírt adni, hogy Budapest mellett a vidéki városokban is sorra nyílnak a különleges, egyedi, hazai tervezők kreációit kínáló üzletek. Egriek, mindenképpen látogassatok el a kis design szentélybe!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások