Divat

Kitavaszodott a Monoban

5861

Több minden is jelzi a hazai márkák legismertebb gyűjtőhelyén, a Mono Fashionben, hogy beköszöntött a tavasz - megérkeztek az új kollekciók, és kivirult a kirakat is...

Nubu 2010 tavasz-nyár

Már kapható a Mono Fashionben az üzlet sajá tmárkás kollekciója, a Nubu. A galériában a 2010-es tavasz-nyári Nubu szerelésekből láthattok ízelítőt. A márka ezúttal is megmaradt a visszafogott színhasználatnál és a minimalista, de kényelmes szabásoknál, ami már-már kezd a Nubu védjegyévé válni. Már az ízelítőként kapott tizenkét fotóból is kiderül, hogy a Nubu gyűjteményben megtaláljuk az összes nyári, divatos alapdarabot, mint például leggings-et, törökbugyit, hosszú ruhát és pántos felsőket.

2010-es tavasz-nyári Nubu darabokért katt ide!

Kirakat k e p p módra

Akik sűrűn járnak az üzlet felé, azok biztosan észre vették már, hogy kivirult a kirakat - a próbababák mellé egy bringa és instant növénykék kerültek. A bolt arculatát meghatározó vitrineket a k e p p showroomos lányok álmodták meg, és készítették el. A két tér hétről hétre folyamatosan változik majd - mesélte Tomcsányi Dóra -, ahogyan tavaszodik úgy zöldül ki majd egyre jobban a kirakat is. A galériában megnézhetitek a lányokat alkotás közben, és persze a végeredményt is!

A Mono Fashion kirakata képekben itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások