Közösség

Cuppanjon a gumi!

5849

Azt hihetnénk, hogy csak minket üldöz folyton a tökéletes méret kényszeres keresése, hiszen a férfiak hasonlóan érezhetnek, mikor magukra rántják a méretben nem egyező óvszert. Egy drogériába betérve, nincs olyan márka ami tökéletes mérettel kecsegtetne, a rendszer eddig mégis működött - ám csakis eddig, mert már fúj a változás szele. Egyelőre csak a britek vannak abban a kedvezményezett helyzetben, hogy a hagyományosnál kisebb méretű óvszert vásárolhatnak, egészen pontosan a Nagy-Britanniában élő tizenkét-tizennégy éves kisfiúk, hiszen a terméket kifejezetten nekik fejlesztették.

Ez idáig olykor halkan, máskor hangosabban hőböröghettünk, hogy mégis miért élnek nemi életet azok a kölykök, akiknek gondolatait még bőven a Legónak és más játékoknak kellene lefoglalniuk. Tudtuk, hogy a fiatalabb generációk egyre korábban vetődnek az ágyba, ahol aztán nem alvással töltik az idejüket, de a mini méretű óvszer sajnos a trend kézzelfogható bizonyítéka. Anyagában és összetételében egyáltalán nem különbözik a hagyományos óvszertől, méretében viszont annál inkább - átmérője csak 4,5 centiméter, míg a felnőtt férfiakra gyártott darabok 5,2-es átmérőjűek.

Ki tudja, hogy slendriánságból, vagy az igényeket előzetesen felmérve, de a hosszt meghagyták, a jól bevált 19 centinél. Már akinek mindez bevált, hiszen egy közelmúltban publikált német kutatás szerint a 13 és 20 év közötti srácokra túl nagy a hagyományos óvszer, így biztosan akad majd olyan felnőtt, aki bébigumit húz majd becses testrészére. Legyen ez a kisebbik gond, de mi lesz azokkal a tizenkét-tizenhárom éves srácokkal, akik a lehető legtermészetesebben beflangálnak majd a drogériába és leemelik a minigumit, majd fizetnek érte 4,70 fontot? Számomra már eddig is félelmetesek voltak azok a festmények, amiken aprócska gyerekek felnőttként felöltöztetve, értett nőhöz vagy férfihoz méltóan pózoltak, de a középkor ezen eszmeisége azt hiszem eltörpül a minigumik térhódítása mellett.

Persze nem légből kapott ötleten alapul a termékfejlesztés, hiszen sok előzetes kutatást végeztek már a kiskamaszok szexuális szokásait illetően, majd az eredmények tükrében erősen indokoltnak tartották az aprócska óvszerek piacra dobását. Mindezzel végleg befellegzett azoknak a kezdeményezéseknek, amikkel a megfontolt és a kellő időben megkezdett nemi életre próbálták nevelni a gyerekeket, hiszen minden futószalagról legördülő minióvszer csak legitimálja az ideje korán megkezdett nemi életet.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások