Divat

Lődd be magad Dakota Fanninggel!

5798

Már az Emma Watsonról készített Lődd be magad! óta kéritek, hogy szerepeljen ez az ifjú színésznő is a cikksorozatban, így most végre vele foglalkozunk. Jöjjenek is az állítások, hogy kiderüljön kiről is van szó, és hogy ti őt követitek-e!

1. Stílusod most alakul, így visszafogott vagy.

2. A mintás anyagok helyett az egyszínű, nem harsány tónusú ruhákat kedveled.

3. Ha olyan az alkalom, szívesen húzol magas sarkút.

4. Hétköznap akárcsak a legtöbb tinédzser sportosan, lazán öltözöl.

5. Kedveled a miniruhákat, a lényeg, hogy szabásukban, anyagukban különlegesek legyenek.

Dakota Fanning itt!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk az ifjú színésznő Dakota Fanning, akinek stílusa ugyan még csak most kezdett el kialakulni, de biztosak vagyunk abban, hogy színésznői teljesítménye mellett az öltözködésben sem marad majd le pályatársaitól. Dakotától mindenképpen fontos ellesni, hogyan is alakítsuk ki saját stílusunkat úgy, hogy a keresgélés közben egyszer se kövessünk el hatalmas ballépést.

Ki is Dakota Fanning?

Dakota Fanning amerikai színésznő 1994. februárjában született, és már kiskorától kezdve színészkedik. Legelőször egy mosópor reklámban kapott szerepet, később pedig vendégszereplője volt többek között a Jóbarátoknak és a Vészhelyzetnek is. A sorozatokat aztán filmek követték, gyerekszínészként is sokféle karaktert játszott, talán a legnépszerűbb filmje a Nagydumás kiscsajok volt, amelyben Brittany Murphy partnere lehetett. Komolyabb mozikban is szerepet kapott, mint például a Bújócska vagy a 2009-es Push című alkotások.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások