Divat

Pólóval Haitiért

5728

A Haiti földrengéssel már többször foglalkoztunk az oldalon, felhívtuk a figyelmeteket, hogy ha tehetitek adományozzatok, hiszen a térségben élőknek most nagy szükségük van a segítségre. Ha nem bíztok a jótékonysági számlaszámokban, akkor más módon is segíthettek, ráadásul úgy, hogy közben a divat-szenvedélyeteknek is hódoltok.

Korábban például a Gucci a Unicefet segítette több táskakollekcióval is, ezen termékek megvásárlásából befolyt összegeket - vagy egy részüket - a szervezet kapta a divatháztól. Most a New Yorker állt hasonlóképpen a természeti katasztrófa áldozatai mellé, olyan limitált szériás póló kollekciót dob ugyanis piacra, aminek bevételéből a Haiti rászorulók is részesülnek. Ez az akció folytatása a február 12-én az Egy Szív a Gyermekekért által szervezett jótékonysági gálaesten Friedrich Knapp, New Yorker tulajdonosa által tett egy millió eurós adománynak.

A nagyon olcsó, 1490 forintért megvásárolható pólók március 1-jétől lesznek kaphatóak a New Yorker üzletekben Magyarországon is. Nem biztos, hogy ez a póló lesz a legsikkesebb, legdivatosabb darabunk, de akik megveszik, bizonyára büszkén viselik majd, jelezvén ezzel, ők már tettek valamint a földrengés áldozatainak megsegítése érdekében.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások