Közösség

Korruptivity

5745

Mi jut eszedbe a következő szavakról, kifejezésekről? Alvállalkozók bevonása, állami támogatás, politikus, autópálya, tender, közbeszerzés, igazolt jövedelem... Na ugye, hogy mindenkinek az a kis ropogós szó ugrott be, hogy korrupció. Sokszor gondolkodtam már azon, én hogyan viselkednék, ha korrumpálni akarnának - szerencsére ilyen még nem fordult elő, persze, ha egy hírportálnál dolgoznék, akár ez is megeshetne. Találtam viszont egy kártyajátékot, amellyel átélhetem a korrumpálás örömét, a lefizetés gyönyörét, az izgalmat, a maffiában való részvételt. Oké, hogy ez csak egy játék, de hihetetlenül izgalmas, és sajnos sokkal valószerűbb, mint a Gazdálkodj okosan! 

Neked is osztottak lapot...

A Korruptivity olyan kártyajáték, amely aktuál-politikailag majdnem minden tekintetben, ám mégsem teljes egészében inkorrekt, ezért ki kell kötnünk, hogy a valódi közéletet nem tudja és nem is akarja modellezni, csak ihletet merít belőle. Sőt, a játék készítői felhívják a figyelmet arra is, hogy ha valaki megerősítést találna a Korruptivity kártyajátékban a saját véleményére vagy nézeteire, akkor ez lehet véletlen, hiszen ez bárkivel előfordulhat...

Próbáljátok ki, milyen lehet a háttérből irányítani a közélet eseményeit, saját érdekeidnek megfelelően írni a a híreket! Izgalmas, elgondolkodtató és sokszor agyalásra késztető kártyajáték ez. Itt megveheted!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások