Szépség

Kiszivárgott stúdiótitkok

5699

Ha dekorkozmetikumot vásárolunk, és eldöntjük, hogy nagyjából mekkora összeget költenénk egy-egy darabra, az összegtől függően drogériába megyünk vagy profi sminkesboltba. Értelemszerűen az utóbbi drágább, de az árral legtöbbször a minőség is emelkedik, és az exkluzívnak mondható márkaboltokban nem kell öndiagnózis alapján választanunk, hiszen segítség akad bőven, többnyire segítőkész, és nem mellesleg sminkes eladók személyében. Rendben, de mi van akkor ha nem engedhetjük meg, hogy súlyos ezreket perkáljunk egyetlen sminkcuccért? Erre nyújt most megoldást a L'Oreal.

Kissé furcsa fúzióról beszélünk, hiszen a márka azt állítja, hogy a profi sminkesek kozmetikumait tárja a nagyközönség elé, a csomagolás azonban továbbra is tömegtermékekre hajaz. Bizonyára egészséges középutat kerestek a profi és a kommersz kozmetikumok között - ha ez volt a cél, hát sikeres a kivitelezés. Érthető ha szkeptikusak vagyunk, hiszen aki dolgozott már profi sminktermékkel, biztosan tudja, hogy legtöbbjük klasszisokkal jobb minőségű, mint az olcsó, széles közönségnek készített kencék java. A Studio Secrets nevet viselő innováció, ami bár elérhető árú, - a legdrágább darab 12 font - mégis kiemelkedő minőséggel és végeredménnyel kecsegtet. Naná, hogy van bibi a történetben, nevezetesen az, hogy nálunk még nem kapható ez a vonal, és sajnos nem tudjuk, hogy mikorra várható, már ha várhatjuk egyáltalán. Többször fanyalogtunk már a beszerezhetetlen kozmetikumok miatt, épp ezért megtanultuk, hogy az online piacterek, illetve a külföldre utazó ismerősök biztosan kisegítenek minket a "bajból". Külföldön egyébként az általatok is biztosan ismert Boots hálózatban kaphatóak a Studio Secrets termékek, és hogy pontosan milyen termékekből áll a paletta?

Íme a kínálat!

Ha profi sminkeseket nézünk munka közben, biztosan feltűnik, hogy többségünkkel ellentétben nem mezei arckrémmel kezdik a munkát, hanem speckó sminkalapot oszlatnak el az arcon. Az új termékskála is rendelkezik ilyen primerrel, ami beleül a ráncokba, ezáltal kisimítja a bőrt - láthatatlanná teszi a pórusokat, vagyis előkészíti arcunkat az alapozásra. Rögtön négyféle primerrel készült a L'Oreal - ezek enyhítik a pirosságot, mattítják a csillogó csillogó bőrt, és egyenletes bőrfelszínt biztosítanak. A primerek árnyalatban igazodnak a sötétebb és a világosabb bőrtónushoz, vagyis remélhetjük, hogy sikerül belőnünk a hozzánk leginkább passzoló színt. Most, hogy előkészítettük a vásznat, jöhet az alapozó, persze ebből is találunk a skálán. A Studio Secret ecsetes alapozója hét árnyalatban kapható, de őszintén szólva, így első ránézésre mind elég sötétnek tűnik. Az pedig érthetetlen, hogy négy primer után miért csak egyetlen alapozóból választhatunk, no de kerekedjünk felül ezen, és nézzük a kollekció többi elemét!

Egyetlen szemhéjpúder található Studio Secrets név alatt, jóllehet tizenhat különböző szín közül válogathatunk. Ha a hagyományos sminkelési folyamatot vesszük alapul, akkor most jönne a szempillaspirál, de hoppppá: nincs szempillaspirál! Helyette van szemceruza, rúzs, szájfény és szájkontúr ceruza. Szintén érthetetlen, hogy a spirál miért maradt ki a felhozatalból, hiszen így nem készíthetünk el egy komplett make up-ot, profi termékek ide vagy oda. Összességében annyit mondhatunk, hogy a Studio Secrets erős kezdése - négyféle primer - után alábbhagyott a termékkészítők lelkesedése, így részünkről csak az előkészítő termékeket próbálnánk ki örömmel. Ha megtettük, természetesen beszámolunk a tapasztalatainkról, addig is nézzétek meg a galériába összegyűjtött stúdiótitkos termékeket!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások