Divat

Lődd be magad Julia Frankes-szal!

5687

Mivel mostanában értekeztünk a bloggerek egyre növekvő térhódításáról a médiában, így Lődd be magad! rovatunk sztárja ezúttal egy blogger-újságíró. Lássuk, mi az az öt állítás, ami igaz a csajszira, hogy kiderüljön vajon te őt követed?

1. Bohém a stílusod, de közben egyáltalán nem csinálsz hülyét magadból.

2. Imádod a fekete, hangsúlyos keretes szemüvegedet, stílusod alapkelléke.

3. Bátran kevered a mintákat.

4. Imádod a boszorkánycipőket és a térdig érő vékony zoknikat.

5. A kiegészítők közül nagy kedvenceid a kalapok.

Julia Frakes szettjei itt!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem mást, mint Julia Frankes, aki tizenkilenc éves kora ellenére ott csücsül minden valamire való divatbemutatón. Julia stílusa annyira különleges, hogy a sajtó egyből megjegyezte a szőkés vöröses hajú lányt. Bohémságából, hóbortosságából és lazaságából nyugodtan adhatna mindenkinek, hiszen kissé hippis ruháit úgy keveri, hogy azok tényleg megállják a helyüket a kifutók melletti első sorokban is.

Ki is Julia Frankes?

A blogger-divatszerkesztő Julia saját blogja, a Bunny Bisous mellett a Paper magazinnak is dolgozik. Julia saját stílusát úgy jellemezné - "Aliz Csodaországban találkozott egy erdei kobolddal". Kedvenc tervezői között olyan kreátorok kaptak helyet, mint a Rodarte tervezőpárosa, Stella McCartney, Limi Feu, Sonia Rykiel és például a Marni tervezője. Olyan emberek stílusát csodálja, mint Berthe Morisot, Joanna Schlenzka, Natalia Vodianova, Grace Coddington, Lilla Cabot Perry és a magyar modell Rajzák Kinga.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások