Közösség

Erre rámegy fél órád

5680

Minap kaptam egy spam-et ezzal a tárggyal: Unatkozik a munkahelyén? Játsszon netes játékokat ingyen, telepítés nélkül. Kissé föl is bosszantottam magam, hisz köztudott, hogy a magyarok hajlamosak lógni a melóhelyen - nem én találtam ki -, és elég ízléstelen erre alapozni egy reklámot. Pont olyan ez, mint egy gimisek által látogatott szórakozóhelyen suli utáni alkoholakciókat tartani. Most kissé szembeköpve saját felháborodásomat, én is játékszerűségeket mutatok nektek, amiken lehet, hogy csak perceket töltötök el, de lehet, hogy egészen rákattantok. Persze ha már úgyis itt lógtok a cotcoton munka helyett, úgyis mindegy. :) Az alábbi játékok azonban nem is igazi játékok, inkább kreatív próbálkozások, sőt, sokszor művészek munkái, amik lehetnek szemet gyönyörködtetők, mulatságosak, érdekesek vagy éppen semmilyenek. Kedvenceinkből szemezgetünk. Értelmük van-e? Természetesen nincs.

Színes klikkelgetős

Az első három példánk Rafael Rozendaal munkái közül valók, aki valóban a vizuális művészetek terén tevékenykedik, ám valószínűleg részben önmaga szórakoztatására, az alábbiakhoz hasonló jópofaságokat készít. Rögtön ennél például egered kattintgatásával oszthatod a teret kedvedre, s az így létrejövő osztott tereket még tovább oszthatod, majd azokat még tovább, és még tovább... A színek minden kis négyzetben vagy téglalapban folyamatosan változnak, s minden klikkelésre is megteszik ugyanezt. De a szavaknál sokkal jobb, ha kipróbálod, ez az into time.

Pókhálós

Ez is csupán ennyi: az egér segítségével rángathatod a pókhálót jobbra-balra, míg az egészet szét nem szaggatod. Valahogy jó érzés, ennyi az egész. Ez a cold void

Szerelmeseknek
Totálisan semmire nem jó, ám mégis percekig bámulható a much better than this, azaz az ennél is sokkal jobban. Mintha azt mondanák a szájak: "Szeretlek." "Én is." Majd egy cupp, és megváltozik valamelyik szerelmesen smúzoló arc színe. Kedves. Ajánljuk még a beef, chicken, porkot vagy autózni szeretőknek az it will never be the same-et.

Homokozós
Most elhagyjuk Rafaelt, és megmutatjuk azt, amivel szépséges homokképeket készíthetsz, már ha van türelmed hozzá. A bal egérgombot nyomva tartva zajhatás kíséretében pereg alá a homok. A c betűt megnyomva választhatsz a színárnyalat skálán. A nyilakkal visszatérhetsz egy korábban használt színre. This is sand.

Művészkedős
Végezetül pedig a méltán híres Jacksonpollock, ami Miltos Manetas munkája. Belépsz, és már csöpög is a festék. Húzhatod, pacázhatod, klikkelve a színét váltogathatod. Imádjuk. 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások