Divat

A pantalló visszatér

5663

Emlékszem, még alsó tagozatos általános iskolás voltam, amikor az egyik farsangon egy helyi ruhaüzlet bemutatót tartott - természetesen már hetekkel korábban lehetett modellnek jelentkezni. A barátnőimmel persze mind jelentkeztünk, élveztük a ruhapróbákat és a színpadi gyakorlást, aztán persze dagadtunk a büszkeségtől, hogy mi mutathatjuk be az egész iskola előtt a szetteket. Az egyik általam viselt összeállításban egy lila színű talpas nadrág volt, más néven pantalló. Abban az időben - a kilencvenes évek közepén - nagyon nagy divat volt az ilyen nadrág, ki is könyörögtem a szüleimtől, hogy vegyék meg nekem.  Hogy miért jutott most mindez eszembe? Mert úgy tűnik, hogy a pantalló idén reneszánszát éli.

Pantallókért klikk ide!

Gondolom ti is emlékeztek ezekre az elején díszvarrással készült talpas cicanacikra, hiszen a legtöbb lánynak volt egy-két darabja. Tizenöt év elteltével újra hódítanak majd ezek a nacik, hiszen a Chloé divatház ilyen darabokkal árasztotta el a kifutót. Én személy szerint örülök ennek az új őrületnek, csak azt bánom, hogy a tizenöt évvel ezelőtti nacim biztosan nem jönne már rám. Persze akadhatnak fújolók is, akiknek egyáltalán nem tetszenek a pantallók. 

Azok, akik mindenképpen trendkövetők szeretnek lenni, jutányos áron az asos.com-ról rendelhetnek talpas leggingset. Azért az ilyen stílusú nadrág vásárlásánál fokozottan ügyeljünk arra, hogy a hossz pont jó legyen, se rövid, se hosszú. Annál csúnyább nincs, mint amikor rövid, és megfeszül, vagy éppen hosszú, és gyűrődik a szára, így teljesen felismerhetetlenné válik a fazon.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások