Divat

Lődd be magad Alice Dellal-lal!

5658

Stílusles rovatunk alanyát ezúttal is Rita szolgáltatta. A csaj igazán feltűnő, vad és nőies, de lássuk is az öt állítást, hogy kiderüljön: vajon te őt követed?

1. Imádod a rockos szetteket - bőrmini, szegecsek, fémek és tűsarkú.

2. Nem bánod azt se, ha egy felső átlátszó, bár nem mutatsz többet, mint amennyit a jó ízlés enged.

3. A hajad egyszerre nőies és őrületesen vad.

4. A fekete szemceruza az egyetlen általad használt sminkkellék.

5. Bátran követed a szakadt harisnya trendet.

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem más, mint Alice Dellal modell, aki munkája mellett botrányaival hívja fel magára a figyelmet, de ettől most tekintsünk el, hiszen a lányt egyedi stílusérzékkel látta el a teremtő. Ahogyan egy divatszerkesztő találóan jellemezte: "Olyan, mintha egy 90-es Nirvana videoklipből lépett volna elő." Vagy ahogyan Rita mondta: "Mintha Kate Mosst és Amy Winehouset összemosták volna." Jó-jó, kicsit vadóc, de azért a glamrockos stílus néhány elemét nyugodtan elcsenhetjük tőle.

Ki is Alice Dellal?

Az 1987-ben született brazil leányzónak már a mamája, Andrea Dellal is modellként dolgozott, papája pedig egy ingatlan-iparmágnás milliomos, Guy Dellal, aki "Black" Jack Dellal fia. Így nem volt nehéz betörnie a szakmába, hiszen világ életében jómódban élt, és egyébként is jó géneket örökölt csodaszép édesanyjától. Na és persze olyan barátok veszik körül, mint például a monacói hercegnő lánya.

Szerepelt a Vogue borítóján, de helyett kapott a pikáns fehérneműmárka, az Agent Provocateur kampányában is még 2008-ban, és még számos más divatprojektben. Persze számtalanszor domborít a bulvárlapok hasábjain is, amint például a barátja éppen sört önt a szájába, miközben ő egy bokorban guggol, de kokó fogyasztáson is rajtakapták már néhányszor. Köztudott, hogy Kate Mossról is készültek felvételek drogfogyasztás közben, és mégis azóta is a csúcson van - jó, azért néhány hullámvölgyet közbeiktatott. Avril Mair az Elle magazin szerkesztője a következőket nyilatkozta Alice-ról: "Sok olyan modell lány van manapság, akik szőkék, szelídek. Alice pedig egy frissítő változás ezen az egysíkú palettán, egy kis rock and roll.." Tehát Alice karrierje töretlen, hiszen a divatiparnak szüksége van egy különleges vadócra.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások