Divat

Boruljunk virágba?

5648

A 2010-es tavasz-nyár divattal először az Eljövendő Gönceink című cikkben foglalkoztunk, itt a színekről és néhány irányzatról olvashattatok, ez egy kis ízelítő volt a meleg évszak trendjeiből. Az Egészítsd ki! című összefoglalóban pedig a következő évszak táskáival és cipőivel foglalkoztunk, majd egy írásban a magas szabászat darabjait is bemutattuk. 

A színek és stílusok után most a tavasz egyik legnagyobb őrületéből, a virágmintákból készítettünk összeállítást nektek. Úgy tűnik, a tervezők idén szeretnék, ha nem csak a fák, de mi is virágba borulnánk, méghozzá tetőtől-talpig. A rajzos virágoktól kezdve egészen a színes foltokig mindenféle mintát a kifutóra vittek a kreátorok, a legbrutálisabbak talán az olasz páros, Dolce & Gabbana rózsái, de tőlük nem sokkal marad le a Chanel és az Armani sem.

Minták 2010 tavasz-nyárra itt!

Vannak, akik imádják a kollekciók virágmintáit, és vannak olyanok is, akik gyomorforgatónak tartják ezt a fajta organikus tobzódást. A virágos ruhácskák biztosan hatalmas divatőrületet váltanak majd ki az első melegebb napsugarak megjelenésekor - persze mindenki eldöntheti, hogy részt vesz ebben vagy sem. Aki azzal az indokkal utasítja el ezt a fajta díszítést, hogy az ő stílusához nem illenek az efféle romantikus holmik, az azért nézzen szét az üzletek polcain, hiszen a virágmintás darabok között találhatunk romantikát mellőző öltözékeket is, mint például a Blugirl pipacsai vagy a Moschino szegecses margarétái.

Még több minta 2010 tavasz-nyárra itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások