Divat

Így tekerd köré

5629

A hó folyton csak esik, mindennap hóbuckákon bukdácsolunk és a jeges úton próbálunk nem hasra esni. Az időjárás valószínűleg még jó ideig ilyen marad, és inkább töltjük a szabadidőnket is a lakás négy fala között, ha nem muszáj nem merészkedünk ki a hidegbe. Sajnos néha mégis muszáj, hiszen el kell jutnunk a suliba, a munkahelyre vagy éppen csak a boltba, ilyenkor sokat segíthet komfortérzetünkön egy jó meleg sál. 

Már nyáron többször vitáztatok arról a fesztiváldivattal kapcsolatban, hogy miért kell ötven fokban is kendőkbe burkolóznia egyes csajoknak, a válasz nagyon egyszerű: mert öltöztet, mert feldobja a szettet. A hidegebb szezon ilyen szempontból kedvező, hiszen kedvünkre viselhetjük kedvenc, szebbnél-szebb sálainkat. A nagy divatházak sem feledkeztek meg erről a nagyon látványos kiegészítőről, így mindenki a maga stílusában beépítette a kollekciójába.

Persze ötletekért nem kell a kifutók világáig mennünk, hiszen street fashion rovatunk alanyai is szép számmal insprálnak a stílusos sálviselésre, így ki-ki a maga gardróbjához igazíthatja az itt látottakat. A kendők és kötött sálak mellett még idén is nagyon divatosak a körkötött csősálak, amikről már tavaly részletesebben is írtunk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások