Test

Folyik, ragad, rászárad

5473

Filmekből ismerős a jelenet: a frissen zuhanyozott, befésült hajú csaj, csipkés semmiben veti magát az ágyra, kellően felajzott párja mellé, majd nagy szexcsata, végül a leányka kedvesen az éjjeli szekrény felé fordulva lámpát olt, vagy folytatja a Háború és béke vastagságú esti meséje olvasását. Ilyenkor kérdezem én: Mi történik a spermával? Tócsában áll a lepedőn? Netán folydogál a combok között? Mindkettő durván kellemes érzés…

Szájba

Legegyszerűbb módja a szexlé gyors eltávolításának, ha lenyeljük. Persze nem mindenki szereti az ajakpacsit, sem mennyiségre, sem ízminőségre, sem esztétikailag, sem gyomorügyileg. Lehet, hogy egy pohár száz százalékos narancslé magunkhoz vétele az eseményt követően segít az emésztésben, de senkit nem akarok rábeszélni a sperma ezúton történő megsemmisítésére.

Hüvelybe

Amennyiben óvszeres közösülésről van szó, lazán kukába vághatjuk a seregbe verbuvált legénykéket. Csupasz akciózás esetén számít a póz is. Lovaglás végeztével gyakorlatilag másodpercekkel az űrsiklóról való leválás után távozik belőlünk a salakanyag. Misszionárius póz alkalmazásakor azonban kicsit hordozni kell a „gyereket”, mire felbüfizi a teljes vacsorát. Na, ezek azok a pillanatok, amikor én papírzsebkendővel a lábaim között járkálok. Persze akadnak, akiknek nem kell papír, hanem hagyják csordogálni a hegyi patakot, aztán egy alapos zuhanyozással búcsúztatják a Fehér Mágust. Egy ilyen fürcsit követően ballagtam át a szomszédhoz a nálunk hagyott tálcájával, abban a hitben, hogy már spermamentes vagyok. 

Nagyban zajlott a dumaparti, amikor is éreztem a lassú tempóban visszacsónakázó részecskéket, amelyek ipari sebességgel nedvesítették át a bugyimat. Örömömre nem álltak meg ott. Amire hazaértem egy, a gyors távozásom miatt sebtében kreált gyenge kifogást követően már csodaszép nedves folt éktelenkedett a nadrágom férfiszemnek kedves hajlatában. Ha a szomszéd is észrevette, remélem vizeletvisszatartási problémának gondolta. Azóta nem vezet első utam idegenbe a szex végeztével.

Testre

Szabadjára engedni a spermát a test különböző részein izgalmas dolog, mivel útjai kifürkészhetetlenek. A hasra fektetett zsebkendőt szinte minden alkalommal átrepüli, függetlenül attól, hogy a papír a mellünkig ér. Aki kihagyja a tapétázás szakaszát, az érezheti a sodródó láva melegét, és a láva minden bizonnyal a takarón végzi, akárhogy is igyekszünk rajtunk tartani. Mehet természetesen arcra is a pakolás, főleg annak, aki szereti, ha úgy néz ki, mint ovis gyerkőc három gombóc vaníliás fagyi után, nyáron. Bárhová is szökjenek a rakoncátlan szerelemcseppek, előbb-utóbb víz alatt végzik. Egyébként létezik olyan nő, aki az aktus végeztével magán hagyja a bizonyítékot, és plédet magára rántva merül mély alvásba? Vagy ez csak a filmek rögeszméje?


Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe. A szerkesztés jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások