Divat

Egészítsd ki!

5565

A ruhákat meghatározó trendek mellett ugyanolyan fontos a kiegészítők divatja, hiszen öltözékünk e kettő együttesének köszönhetően válik aktuálissá. Persze a kellékekkel csalni is lehet, hiszen egy-egy jól megválasztott darabbal még a több szezonnal korábbi szettjeinket is divatossá varázsolhatjuk. Így nem árt minden szezon előtt átfutni, hogy a tervezők milyen táskákkal és cipőkkel készülnek a következő szezonra, és nem árt időben elkezdeni vadászni a hasonló stílusú, de kategóriákkal olcsóbb darabokat. Készítettünk nektek egy összeállítást a párizsi és a milánói divathét bemutatóiból kizárólag a kiegészítőkre fókuszálva!

Csak cipők

Az első galériában csakis lábbeliket láthattok, olyan elborult és művészi, nem hétköznapokra szánt magas sarkúakat is, mint Alexander McQueen csillámos patái. A gyűjteményből jól látható, hogy a vékony tűsarkak mellett a masszívabb megoldások és a platform talpak is megjelennek a következő szezonban. A visszafogott színek mellett, mint például a fekete láthatunk élénkebb magas sarkúakat is, mint például John Richmond trendi sárga lakk szandija, Emporio Armani vad lilája.

Cipellők a 2010-es tavasz-nyári szezonra itt!

Cipők és táskák

Ma már kicsit sem kötelező, hogy a táskánk és a cipőnk passzoljon, erre számtalan példát mutatott nekünk Patricia Field is. Az hogy nem kötelező a lábbelinek és a retikülnek egyformának lenniük még nem azt jelenti, hogy teljesen különböző stílusúnak lehetnek, a lényeg az, hogy meglegyen az összhang a kiegészítők és az öltözék között. Ebben a galériában összegyűjtöttük nektek a 2010-es tavasz-nyári bemutatóin látott párosításokat. Míg a Bluegirlnél teljesen egyforma stílusú volt a két kiegészítő mind színben, mind anyagban, addig a Chanel a klumpáit bátran párosította sokkal elegánsabb 2.55-ös táskáival. Az összhang Jil Sandernél is megvolt, az ő táskái monumentális méretük miatt voltak különlegesek, mennyi mindent bele tudnánk mi is pakolni egy ekkora szütyőbe... A Versace ház pedig érdekes topánjait még érdekesebb mintájú táskákkal fűszerezte.

Táskák és cipők a 2010-es tavasz-nyári szezonból itt!

Zoknik és szandik

A zokni-szandi kombóról már korábban is írtunk, de úgy tűnik most 2010 tavaszán végérvényesen betörnek a világméretű trendekbe, hiszen a Dior háztól kezdve a Marniig sok háznál felbukkant ez a különös párosítás. A trend viseléséhez bátorság kell és tökélestes érzék, hiszen nem mindegy melyik szandit milyen fuszeklivel párosítjuk.

Zoknik és szandálok a 2010-es tavasz-nyári szezonra itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások