Test

Ez a gyönyör mellékes?

5556

A női mell az egyik legellentmondásosabb testrész a világon. Több figyelmet kap, mint a szaporítószervek, és több görcsöt tud okozni, mint bármi más a testünkön. Hiába van ez a férfi érdeklődés központjában, legyen az a cici akármilyen is, sikerült áthatolhatatlan komplexuserdőt építeni, ahol ki-ki megtalálhatja magának a kedvére való jelzőt: lehet kicsi, lehet nagy, lehet lógó, lehet cső, de a bimbók is lehetnek túl nagyok, túl hegyesek, túl barnák, túl befelé fordulók, lent ülők vagy éppen fönt. A nők mellükkel kapcsolatos szorongása és az ebből fakadó görcs gátat szabhat a mellek nyújtotta örömök kiélvezésének. Mert, bár elsőre hihetetlennek tűnhet, de a mellek ingerlésével is elérhető a női orgazmus.

Hogyan?

Mivel a mell érzékeny terület - nem csak nőknél -, és közvetlen kapcsolatban áll a nemi szervekkel, ezért a megfelelő stimulálással és persze az élménybe való maximális belemerüléssel elérhető a kéjes gyönyör, ráadásul az élmény sokszor teljesebb és meghittebb a többi orgazmusnál, no és persze teljesen más is. A mellek simogatása, érintése, csókolása, nyaldosása, szívása, harapdálása kamaszkorunk óta az előjáték része, de a szexuális élet fejlődésével ennek élvezete is egyre jelentősebb szerepet kaphat. A mellek közvetlen kapcsolatban állnak a nemi szervekkel, bizonyára minden nő ismeri a mellek érintésére bekövetkező azonnali nedvedést, de például szülés után is az első szopó mozdulatok hatására húzódik össze intenzíven a méh. A mellingerlés hatására termelődő oxitocin ugyanaz, mint ami orgazmus során felszabadul, és ami boldoggá, békéssé teszi az embert.

Ízi

A legfontosabb, hogy mint minden élvezet, a mellek izgatásával elérhető élvezet is az agyban dől el. Ha kellemetlenül érezzük magunkat, a saját paráink miatt, mert nem olyan a formája, mérete, amilyennek a csalóka címlapfotók mutatják, akkor nem csak, hogy élvezetet nem tud okozni a melleinkkel való játszadozás, de még be is feszülhetünk. A legkönnyebben ez a frusztráció úgy vetkőzhető le, ha sokat és intenzíven foglalkozunk a melleinkkel. Engem a génjeim hatalmas keblekkel láttak el, sokáig zavartak, hiszen még alig voltam kis tini, amikor irdatlan sebességgel el kezdtek növekedni, és a lánytársaim még sehol sem tartottak a emlőfejlődésben, amikor én már melltartók után kajtattam a városban. Természetesen olyan cicifixet kerestem, ami elrejti a melleimet, és laposnak tűnök. Sportmelltartókat vásároltam, amelyek nagyjából leszorították a melleimet, és nem érdekelt, hogy kényelmetlenül érezték magukat, a lényeg az volt, hogy ne vegyék észre a domborulataimat. Ráadásul a családom férfi tagjai is cinkeltek folyamatosan, hogy milyen édesen kigömbölyödtem. Na, lehet, hogy az ő piszkos, perverz gondolataiknak édes voltam, de én legszívesebben megnyitottam volna a talpam alatt a földet, hogy addig süllyedjek, ahonnan már biztosan nem láthatóak melleim. 

Sok-sok csúnyára metszett mell itt...

Nagyi

Aztán eljött az első szerelem, vele együtt az első hímkezek érintése a melleimen. Természetesnek kellett tekintenem, hiszen olvastam már addigra eleget az előjátékról, meg is beszéltem anyámmal, hogy mi hogyan működik, mit kell nekem tennem és mit kell a fiúnak. Ráadásul nagyanyáink is csinálták már... Tehát el kellett fogadnom a melleimet. A petting és a tipi-tapi sokáig egyet jelentett a szexszel, hiszen eleinte csak ismerkedünk a másik nem testével, a sajátunkkal, és egyre tovább jutunk. Soha nem merült fel bennem az orgazmus lehetősége, amiatt, hogy egy srác a melleimmel játszott, mert annyira a genitáliákhoz kötöttem az élményt. De ne higgyétek, hogy egy újonnan felfedezett orgazmustípussal állunk szemben, nagyanyáink is számtalanszor tapasztalhatták az érzést, hisz akik nem akartak végigmenni az úton, mikor még nem ugrott mindenki ágyba első szóra, a petting és a tapogatás hosszú-hosszú ideig a szexet magát jelentette, s a nők bizony el is élvezhettek közben. A mellorgazmus kapcsán talán pont a fentiek miatt sokan közvetlen kapcsolatot éreznek a méhükkel, és élvezés közben szinte érzik annak finom összehúzódásait, ami egyéb orgazmusfajták esetében kevésbé jelentkezik. Gyakori azonban az is, hogy ugyan valaki rendkívüli módon élvezi a melleivel való játékot, de nem érzi ezt a közvetlen kapcsolatot, s kirobbanó orgazmust sem él át, mert úgy érzi, az egész egy nagy, végeérhetetlen élvezés, ami egészen más, mint amit szeretkezés közben átél.

Na, ugye?!

Attól a pillanattól kezdve, hogy egyértelművé vált, hogy a pasik imádják a melleimet, nekem is jóval könnyebbé vált elengednem magam, nem kellett már sötétben tapogatózni, simán ledobtam a melltartómat. Mára meggyőződésemmé vált, hogy a cici, ha pici, ha nagy, ha alma, ha körte, annak a társaságát a férfiak kifejezetten élvezik, mindegy, hogy a fenti szörnyek közül melyikkel találkoznak, és hihetetlenül kedvelik azt is, ha párjuk is élvezetét leli kedveskedő gondoskodásukban. A nők pedig a testi érzeteken kívül sokszor érzelmi stimulálást is kapnak, hisz egy, a bimbójukon csüggő férfi látványa menthetetlenül kivált bennük bizonyos meghitt és bensőséges érzéseket. És, akkor még nem is említettük a pasik szerszámukkal való játszadozását a halmok között, amely nem csak a pasinak, de a nőnek is szerezhet orgazmust. Életem legelső melleken át bekövetkező orgazmusa egy ilyen alkalom során történt, akkor vált biztosra számomra, hogy az élvezetek az agyban születnek, hiszen a melleim között csúszkáló pénisz nem okozhatott olyan erős stimulációt, hogy orgazmusom legyen, viszont a férfi kéjes fejének a látványa annál inkább...

Tippek a tapihoz

Felmérések szerint a nők negyede élt már át mellorgazmust, a küldetés tehát nem lehetetlen. Mind a nőnek, mind a férfinak türelmesnek kell lennie, hisz eltarthat egy ideig, míg a nő elengedi magát annyira, hogy kész az orgazmusra, s a férfinak is szépen fel kell építeni az izgatás ívét. Érdemes időt szánni a kísérletezésre, különösképp azért, mert mint mindent, a mellorgazmus élményét is meg kell tanulni, eleinte türelmesen meg kell figyelni önmagunkat, hogy miképp reagálunk a különféle ingerekre, és milyen élvezetet kapunk mindettől. Ne legyenek elvárásaink, lehet, hogy "csak" téren és időn kívül kerülve tapasztalunk újszerű élményeket, de az is lehet, egészen különös orgazmust élünk majd át. A férfi figyeljen a változatos ingerlésre, vesse be kezeit és száját is, s egész lassan haladjon előre az erősebb ingerek felé, hogy elegendő időt hagyjon párjának az ellazulásra, minden mozdulat kiélvezésére.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások