Közösség

Éld ki a hajlamaid

5543

Ritkán hallunk igazán kreatív, nemzeteken áthidaló tréningekről, így még jó, hogy beszámolunk a következő akcióról, ami Európai Unión kívülről érkezett, de legálisan Magyarországon tartózkodó, zene, média és tánc iránt érdeklődő fiataloknak szól. Lehet izzítani a művészlelkű külföldi haverokat.

Roots and Routes elnevezésű nemzetközi tréning, egy kulturális és szociális szervezetek közötti nemzetközi együttműködés, ami a művészetekre fogékony fiatalokat hivatott először felkutatni, majd továbbképezni. Sziget Szervezőiroda koordinálása alatt álló kurzusra olyan jelentkezőket várnak, akik 15 és 25 év közöttiek és legalább három hónapja legálisan tartózkodnak Magyarországon, no meg rajonganak a művészetekért, sőt az sem hátrány ha már kipróbálták magukat valamelyik művészeti ágban.

RicsiPí, a zenei kurzust vezetője, Fazekas Bence rendező, az MTV munkatársa, aki a média tréninget tartotta és a tanítványok (fotó: Horváth Petra)

A február 21-27 között zajló mesterkurzuson a művészeti ágakban való kalandozás vár a szerencsés részvevőkre, ami során hazai és külföldi művészek és szakemberek segítségével összeáll a végső produkció. Mert, hogy lesz végső produkció, méghozzá a február 26-án a Gödörben, 27-én pedig a Millenárison, ahol a művészpalánták a nagyközönség előtt is bemutatják legfrissebb ismereteiket. Az sem mellékes, hogy a program szerves eleme a résztvevők saját, videót és hanganyagot egyaránt tartalmazó portfóliójának elkészítése. Ha tehát van olyan ismerősöd, aki eddig nem kamatoztathatta művészi kvalitását és megfelel minden kitételnek, mindenképp tájékoztasd, hiszen a legfontosabbat még nem is tudod: a kurzus ingyenes. Felmerülő kérdéseidre válaszokat találsz itt és itt, a jelentkezési lapért pedig ide klikkelj!

A legfontosabbak még egyszer:

Jelentkezési határidő: 2010. február 10.
Válogatás: 2010. február 13.
A kurzus időpontja: 2010. február 21-27.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások