Divat

Lődd be magad Chloë Sevigny-vel!

5535

Rovatunk mai sztárja a színésznők új generációjába tartozik, de csillogás és a luxus a sztárság előtt sem állt távol tőle, hiszen családja a felső tízezerbe tartozik. De most jöjjön a rá igaz öt állítás, hogy kiderüljön vajon te őt követed?

1. Stílusod egyedi és jellegzetes.

2. Kitűnően kevered az elegáns darabokat a vagány, fiatalos öltözékekkel.

3. Sminked mindig szolid, de a narancsos-pirosas rúzs nélkülözhetetlen kelléked.

4. Ha egy fazon megtetszik, abból képes vagy több színű változatot is beszerezni.

5. Az egyik aktuális kedvenced a boyfriend blézer.

Chloë Sevigny itt!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem más mint Chloë  Sevigny színésznő, akit többek között láthattunk a Amerikai pszichoban, A fiúk nem sírnak című filmben és a Zodiákusban is, sőt már nálunk is szerepelt szegény egyszer korábban. Chloë  stílusa nagyon különleges, hiszen ötvözi a fiatalos bohémságot a kifinomult, elegáns nőiességgel, és mindezt úgy teszi, hogy minden összeállításában teljesen önazonosnak érezzük. Ahogyan az egyik divatlap már korábban megfogalmazta Chloë  egyszerre "szűzies és prűd".

Ki is Chloë Sevigny?

Az idén harminchatodik születésnapját ünneplő Chloë  Amerikában látta meg a napvilágot, a tizenhetedik századi francia Sevigny márki leszármazottjaként. Nem meglepő, ha egy ilyen felmenőkkel büszkélkedő család a felső tízezer részét képezi. Amint a fiatal lány betöltötte tizennyolcadik életévét Brooklynba költözött, ami köztudottan nem New York legfényesebb negyede, valószínűleg ezzel szeretett volna véget vetni annak, hogy származása miatt az iskolás évei alatt nem akadtak barátai. Karrierje pedig úgy indult, mintha semmi köze nem lett volna befolyásos családjához, kezdetben a divatiparban próbált érvényesülni, először öltöztetőként, majd modellként dolgozott és klippekben közreműködött. A filmszakma akkor figyelt fel rá, amikor Cannes-ban bemutatták a Kölykök című filmet, amiben egy HÍV pozitív lányt alakított. Ezt a szerepet olyan mozik követték, mint az Amerikai pszicho vagy A diszkó végnapjai.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások