Divat

Estélyi körkép a Golden globe-ról

5523

A Golden Globe díjjal 1944 óta jutalmazzák Amerikában a filmeseket és a televíziósokat. Az elismerések idén is kiosztásra kerültek, a 67. gálán az Avatar és a Fel! című alkotások két szobrocskát is elhoztak, a legjobb rendező pedig James Cameron lett. Meryl Streep is elismerésben részesült a Julie & Julia című filmben nyújtott teljesítményéért, valamint díjat kapott Sandra Bullock is a legjobb drámai színésznő kategóriában. A nyertesek mellett a sajtó minden évben árgus szemmel figyeli, hogy a hírességek milyen szerelésben, melyik tervezőnek a ruhájában vonulnak a szőnyegen, ezúttal sem volt ez másképp, mi is megnéztünk az idei felhozatalt.

Párok a Golden Globe-on!

A színek terén a púderrózsaszín vitte a mezőnyt, hiszen többen választották ezt a tónust, például Felicity Huffman, Christina Aguilera, Drew Barrymore, Maggie Gyllenhaal és Nicole Kidman. A kislányos szín mellett Sandra Bullock színésznő és az énekesnő, Fergi a lilára szavazott. A tervezők közül talán a Versace ház lehetett a legbüszkébb, hiszen Christina Aguilera, Jennifer Garner, Drew Barrymore is az ő ruhájukat viselte. Versace mellett például Cavalli, Dior, Elie Saab, Valentino is képviseltette magát, már ami a ruhákat illeti.

more

Sztárok a szőnyegen!

Az estélyik mellett nem árt megfigyelni a kiegészítőket is, hiszen csodálatos retikülöket szorongatnak a szőnyegen lépkedő színésznők a kezükben. Az apró és díszes retikülök mellett pedig megnézhetjük, hogy milyen ékszereket visel a szóban forgó sztár.

Retikülökért klikk ide!

A nekünk leginkább tetsző estélyit Sandra Bullock viselte, a figyelemfelkeltő lilát egy egyszerű, minden díszítést mellőző formával ötvözte a tervező. Nektek melyik színésznő  öltözéke tetszik a legjobban?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások