Közösség

Télen is nyeregben

5515

Kénytelenek vagyunk megint előhozakodni a BKV-sztrájkkal, ugyanis ha nem szakad a hó vagy az eső, akkor kényelmesen betekerhetünk a munkahelyünkre vagy az isibe, akár még vizsgázni, ha ezek a kékingesek nem dolgoznak. Jó, tudom, most sokatok felhördül, hogy persze majd kiskosztümben tekerek, nem?! Miért ne? Főleg, ha nem olyan nagyok a távolságok, illetve, ha időben elindulunk, akkor nem kell leizzadni, így bármiben mehetünk, a lényeg, hogy melegen öltözzünk fel. Na, meg a rutin.

Jövőre megint lesz BKV-sztrájk, úgyhogy akár neki is állhatunk gyakorolni, így akkorra rutinból lenyomjuk a buszsofőröket, az autósokat meg bőven leelőzhetjük! Hogyan is lehet gyakorolni...? Szerencsénkre, rendhagyó országos téli kampánnyal állt elő a Magyar Kerékpárosklub: január 24. és 29. között minden nap más szempontból veszik górcső alá a bringázást. A szervezők célja, hogy eloszlassák a téli bringázás körüli tévhiteket. Ennek érdekében minden napra kijelöltek egy témát, és ahhoz kapcsolódóan az egész országban szerveznek programokat, amelyek főként a Magyar Kerékpárosklub területi szervezetei, valamint egyéb partnerszervezetek közreműködésével valósulnak meg. A kampány honlapján pedig szakemberekkel, aktív bringásokkal készült interjúkat lehet majd olvasni az aktuális témához kapcsolódóan.

A témák között lesz túrázás, városi közlekedés, divat, karban tartás. Érdemes követni a BAM! oldalán a programok alakulását!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások