Divat

Játszani divatos

5493

Rita nemrég írt cikket a társasjátékokról, de most muszáj újból elővenni a témát, hiszen egy nagyszerű, szórakoztató és e mellett divatos játékra bukkantam. A társasjáték, pontosabban a memória játék a Street Style Memory Game névre hallgat. A hagyományos memóriajátékokhoz képest annyi az eltérés, hogy itt nem az azonos képeket kell megkeresni, hanem a megfelelő felsőtesthez a megfelelő alsó részt.

Annyira rápörögtem erre a divatos és egyszerűen fantasztikus, 19 dollárért vagy 12 euróért beszerezhető játékra, hogy elhatároztam: KELL!!! Kerüljön bármennyibe a szállítás szerzek egyet, és majd csodás memória parytkat játszunk a hasonlóan divatfüggő barátnőim hiányában a barátommal. Sajnos a cég honlapján azzal kellett szembesülnöm, hogy a terméket kiárusították, és elfogyott. Szörnyen éreztem magam, szertefoszlottak a vidám, divatos memóriakártyázással töltött hétvégék álomképei, a barátom pedig fellélegezett egy időre, de nem végleg. Az jutott eszembe, hogy minek nekem előre gyártott memóriajáték, hiszen magam is elkészíthetem. Tehát meg is volt divatbarkács rovatunk következő részének témája: ezúttal nem öltözéket készítünk, hanem stílusmemóriát fejlesztő játékot.

more

A dolog pofon egyszerű - szedj le kedvenc street fashion blogjaidról képeket, nyomtasd ki őket kemény papírra, majd vágd ki a fotókat, végül pedig vágd ketté őket, aztán indulhat is a játék. Nincs más teendő, mint lefordítva letenni a képeket, és megpróbálni a legtöbb alsó- és felsőtestet összepárosítani. A nagyon fanatikusok tovább is fejleszthetik a játékot - én például azt találtam ki, hogy az imádott Kate Lanphear-ről készítek kártyákat, persze így nehezített a feladvány, mivel Kate főleg feketében jelenik meg mindenhol, de ha profik vagyunk street fashionből ez is simán megy majd. Persze készíthettek cotcot street fashion játékot is, válogathattok a mi utcai divat rovatunkból is. (Azért azzal mindenki tisztában van, hogy a képek jogvédettek, így kizárólag otthoni használatra készítsünk stílusmemória játékot, kereskedelmi forgalomba ne hozzuk.)

Sorozatunk előző részei:

Diktálj te! - Ujjatlan zakó

Diktálj te! - Foltozott farmer

Diktálj te! - Chanel póló

Diktálj te! - Szegecses blézer

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások