Divat

"Szépfiúk"

5436

Néhány elszórt fiú darab után a Je Suis Belle egy mini, pasi kollekcióval jelentkezik. A showroomban megrendelhető közepes árkategóriájú öltözékekről készített fotókat mi is megkaptuk, egy galériába gyűjtöttük a képeket nektek. Most végre a divatbolond srácoknak kedvezünk egy cikk erejéig, persze a lányok véleményére is kíváncsiak vagyunk!

Je Suis Belle fiú cuccokért klikk ide!

Merész dolog egy magyar márkának férfi kollekcióval jelentkezni, hiszen itthon még a női vásárlóközönség sem túl széles, pedig a csajok jobban érdeklődnek a hazai egyedi ruhák iránt. Persze az is tény, hogy van egy szűk rétege a srácoknak, akik igenis a lányokhoz hasonlóan hazai tervezők cuccaiban szeretnének járni, pont nekik készült a Je Suis Beau kollekció.

A gyűjteményben a felsők mellett például egy bőrdzseki is helyet kapott. A dzseki textúrája a már korábban bemutatott 2009/2010-es őszi-téli kollekcióval mutat párhuzamot, hiszen a pirosas színű ruha anyaga is ilyen volt. A szettekről a Je Suis Belle egyik tervezőjét, Kiss Tibit is megkérdeztük, kíváncsiak voltunk, hogy vajon törekedtek-e az összhangra a lány kollekcióval? "Nem teljes a párhuzam a két kollekció között, de mindig vannak közös vonalak."

A mini kolelkció darabjai jól variálhatóak, az uralkodó szín a fekete, így könnyen belepasszolnak a már meglévő ruhatárakba. A komor színek helyett inkább az anyagok és a szabások teszik a különlegesé a darabokat - láthatunk például aszimmetrikus felsőt, aminek az egyik ujja pólószerű, míg a másik atlétára emlékeztet. Az ilyen megoldások nem megszokottak a fiúknak szánt öltözékek esetében. A megszokottól eltérő, furcsa szabás ellenére a ruhák egyszerűek, kényelemesek, könnyen kezelhetőek.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások