Divat

Madonna az arc

5373

Nemrég írtunk róla, hogy a Louis Vuittonnál két szezon után Lara Stone váltja Madonnát. Persze az énekesnő nem marad munka nélkül, hiszen az olasz tervezőpáros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana felkérték 2010-es tavasz-nyári kampányukhoz. Az olasz neorealista mozi ihlette kampányfotókat Steven Klein készítette - Madonnát mosogatás és spagetti-evés közben láthatjuk a plakátokon. 

Madonna különböző kampányokban itt!

A képek legelőször az olasz Vanity Fairben láttak napvilágot. A fotók teljesen összecsengenek az új Dolce&Gabbana kollekcióval, aminek fő motívuma a klasszikus olasz érzékiség, a mediterrán életérzés. És hogy miért pont Madonna? Mert nagyon tetszett neki a tervezőpáros kollekciója, valamint nagyon sok mindent tud az olasz moziról, az alkotók pedig igen sok hasonlóságot vélnek felfedezni a popdíva és kedvenc színésznőjük, Monica Vitti között, aki a hatvanas-hetvenes évek keresett filmcsillaga volt.

Persze nem a Louis Vuitton és a Dolce&Gabbana kampányokhoz adta egyedül Madonna az arcát. Az évek folyamán volt a Versace divatház képviselője, de feltűnt a H&M-nek általa tervezett kollekciója plakátjain is, ezeket a galériában láthatjátok.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások