Divat

Az ár nem számít

5349

Biztos így vagy úgy már mindenki eljátszott a gondolattal, hogy mit vásárolna meg, jelen esetben mi kerülne a fa alá, hogyha valamelyik királyi család tagja lenne, vagy valamelyik olajsejk macája. Nos, Ritával összeállítottuk a mi kívánságlistánkat, persze csak elérhetetlen és méregdrága cipők, táskák és ruhák kerültek fel a listára, hiszen ez a cikk mégis csak a divatrovatba készült. Valahogy úgy készítettük az összeállítást, ahogy mashKULTURE Juicy is minden kedden kíván valami elérhetetlen luxus cuccot, persze mi azért kicsit feljebb mentünk árban Noya kívánságainál.

Rita

Rita nyolc darabja forintba átszámítva majdnem három és fél millió lenne, ha valóban meg szeretnénk vásárolni. A legdrágább tárgy egy apró Marc Jacobs retikül, aminek az ára 4 550 euróra rúg, a legolcsóbb a 160 eurós Alexander McQueen gyűrű.

Képek: net-a-porter.com

Lilla

Nem voltam olyan ügyes, mint Rita, az én nyolc darabom mindössze kétmillió lenne. A legdrágább cuccom ára meg sem közelítette a Marc Jacobs táska árát, 1500 euró alatt maradt. De a legolcsóbb általam választott termék többszöröse a gyűrűjének, hiszen a szegecses táska 540 euróba kerül.

Képek: net-a-porter.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások