Közösség

Viszlát, Brittany!

5385

Mi van? - ez volt a legelső reakcióm, mikor reggel meghallottam a hírt. Aztán a szerkesztőségbe beérve láttam a monitorokon tobzódó képeket a szőke színésznőről, majd mind kérdően néztünk: Ez mégis hogyan? A harminckét éves Brittany Murphy tegnap reggel elhunyt.

A halál pontos oka egyelőre tisztázatlan, annyit tudunk, hogy a színésznő élettelen testére az édesanyja talált rá. Miután beszállították egy Los Angeles-i kórházba, csak a halál beálltát tudták megállapítani, a folyamatban lévő vizsgálatok minden bizonnyal magyarázatot adnak majd a tragédiára. A hírhedt pletykablogger, Perez Hilton is beszámolt a történtekről, és mint a sztárberkekben jártas "újságíró" a drogokat hibáztatja a színésznő haláláért. Természetesen nem mondhatjuk ki rögtön, hogy a kokain, vagy bármiféle más drog végzett volna vele, de sajnos már Heath Ledger halála kapcsán is megtapasztaltuk, hogy a gyógyszerek és a drogok még a fiatal testet is rövid időn belül kikészítik. Mint ahogy Heath esetén sem került hivatalosan napvilágra a hír, mégis tényszerűen kezeljük, hogy az ausztrál színész gyógyszertúladagolásban halt meg. Egyelőre nem tudhatjuk, hogy anorexia vagy drog végzett-e a színésznővel, de sajnos a halál tényén ez mit sem változtat. Legfrissebb hírek szerint Brittany férje, Simon Monjack ellenzi a boncolást, és szükségtelennek tartja egy esetleges halottkém beavatkozását az ügyebe. Valljuk be, ez azért elég bizarr, hiszen ki ne akarná tudni, hogy miért hunyt el a felesége, feltéve ha már most is ismeri a halál okát...

Mindezektől függetlenül mi várjuk a további híreket, addig is felidézzük a színésznő legjobb pillanatait a vásznon: bizonyára ti is emlékeztek a Spinédzserek esetlen vörös bakfisára vagy a Sin City korrupt rendőrfőnökének csajára, aki minden félsz nélkül állta Benicio Del Torro pofonjait. Shellie szerepében brillírozott, de pályáján több limonádéban is szerepelt, ilyen volt a Szakítópróba című film is, amiben expasijával, Ashton Kutcherrel friss házasokként játszottak egymás idegeivel. Ashton egyébként Twitter oldalán is elbúcsúzott a színésznőtől - "Találkozunk a túloldalon, kölyök."

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások