Divat

Minden nő álma

5342

Mikor megláttam a dekkori márka termékeit ugyanaz jutott eszembe, amit később a cég honlapján olvastam. Gondolom mindegyikünk került már olyan helyzetbe, hogy a szekrényekben átvették az uralmat a sokféle formájú, színű, fazonú cipők, elfoglalva az összes lehetséges helyet. A dekkori alapítójának, Stephanie Kimnek is ismerős volt ez a helyzet, és mivel rettegett attól, hogy esetleg a konyhaszerkényeket is elfoglalják a tűsarkak, megoldást keresett, így alkotta meg a dekkori termékeket, amik azóta a Vogue-ban és a Harper's Bazaarban is láthatóak voltak.

Már korábban is mutattunk nektek tűsarkúra húzható kiegészítőket, például itt, de ezeket inkább a praktikusság miatt ajánlottuk, viszont a dekkori esetében az esztétikai funkción van a hangsúly. A dekkori egy utópikus világba visz el, hiszen megszünteti a szekrény túlzsúfoltságát, viszont szinte végtelen sok lábbelire tehetünk szert. Elég egy két alapszín és alapmodell és a dekkori által kínált felcsatolható kiegészítők számtalan fazon lehetőségét biztosítják. Kedvünkre játszhatunk és párosíthatunk reggelente a cipős szekrény előtt. 

dekkori darabok itt!

Stephanie úgy gondolja, hogy a cipő fontos része önkifejezésünknek, így nem csoda, ha már nagyon fiatalon a cipőtervezés felé fordult. A dekkorival mindig is az volt a célja, hogy egy olyan eszközt adjon a nők kezébe, amivel az egyszerű modelleket kedvük szerint alakíthathassák, vagy éppen fokozhassák az adott stílust. A vevőkön múlik, hogy tovább erősítik a cipő alapstílusát, vagy éppen egy teljesen más hatást kölcsönöznek neki a rászerelt kiegészítővel, vannak klasszikus és modern, merész formájúak is . A dekkorinál fontos a minőség, a sokoldalúság és a funkcionalitás, a cipőkellékek kézi munkával készülnek és rejtett csattokkal záródnak, így azt az illúziót keltik, mintha mindig is a cipő szerves részei lettek volna. Nem kell aggódni a méret miatt sem, hiszen a dekkori termékek három méretben érhetőek el.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások