Divat

Csiniben a fa alatt

5321

Még ha otthon, családi körben nem is arany tűsarkúban és flitteres merev vállú koktélruhában feszítünk, akkor is biztos akad olyan alkalom a két ünnepet felölelő időszakban, amikor csinin kell megjelennünk valahol. Ne feledjük, hogy nem kell feltétlenül súlyos összegeket kiadnunk egy-egy ilyen alkalmi szerelésért, a mostani összeállítást a H&M kínálatából készítettük, hiszen az üzletlánc árfekvése sokak pénztárcájának megfelelő. Ha elegánsan kell valamilyen alaklomra felöltözni, sokan teljesen megfeledkeznek saját stílusukról, pedig ebben az esetben sem szabad lemondani arról, hogy öltözékünk igenis minket fejezzen ki. Három gyűjteményt készítettünk, az egyikben habos-babos púderrózsaszín cuccokat láthattok, a másikban lazább szetteket, az utolsóban pedig fekete, démoni öltözékeket.

Púderrózsaszín

A púderrózsaszín idén nagyon trendi szín az ünnepi időszakban. Ha feketével párosítjuk, akkor karakteresebb megjelenést kölcsönözhetünk magunknak, és nem úgy nézünk majd ki, mint egy nagy habcsók. Halvány rózsaszín darabokat kaphatunk flitteres kivitelezésben is, és a lakk retikülről sem kell lemondanunk ennél a tónusnál. Természetesen nem kell tetőtől talpig púderszínben pompáznunk, elég ha csak egy-két ruhadarabunk ilyen színű.

Feketében

Ha valaki nem szereti az előbb látott bájos színvilágot, bátran nyúljon az örök divatú feketéhez. Kis fekete ruhákból kaphatunk a legutolsó trendnek megfelelő darabokat is, amelyek szegecses díszítéssel vagy éppen karakteres vállakkal készültek. Ha fekete ruhát választunk, akkor bátran játszhatunk a kiegészítők színével, egy fekete cipővel és egy szegecses retiküllel pedig teljesen visszafogott lehet a megjelenésünk. Hogy ne térjünk el az ünnepi eleganciától kerüljük a harsány színeket, inkább mélylilával, sötétkékkel párosítsuk.


Vadabb

A vadabb stílus képviselői is kedvükre válogathatnak H&M kínálatából, hiszen a színpaletta rengeteg eleme megtalálható a fekete-fehér mintás szettek mellett. Fontos, hogy ha egy hangsúlyosabb mintára voksolunk, akkor mellőzzük a sok harsány színt, mert közönségessé válhatunk, az ünnepekkor pedig ezt kicsit sem szeretnénk. Az ebben a gyűjteményben látható darabok kitűnő viseletek lehetnek a szilveszteri buliba is.


Variációk kis feketére

A már említett, mindig divatos kis fekete ruhára is számos variációt kínálnak az üzletekben. Mindenki megtalálhatja a neki valót: lehet vad, vagány, szexi vagy éppen visszafogott. Az üzletláncnál a szabásvonalak mellett a szokatlan, különleges anyaghasználat is jellemzi a ruhácskákat.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások