Divat

Tekerd körbe!

5341

Rihanna különös szereléseivel minden egyes megjelenése során sokkolja a divat iránt érzékenyeket. Sokaknak tetszik és sokaknak nem. A legutóbbi American Music Awards-on viselt fehér szalagokból készült ruhája bár takart, mégis a közönséges és az elfogadható fellépőruha között egyensúlyozott. Az énekesnő ruhájáról nekem egyből az Ötödik elem színésznőjének, Milla Jovovich-nak a szerelése jutott eszembe, ha egyáltalán nevezhetjük a szalagokból készült szerelést ruhának. Furcsa, hogy sokan megbotránkoznak Rihanna öltözékén, amikor az valószínűleg többet takar a legtöbb énekesnő fellépőruhájánál. Nektek mi a véleményetek? Tetszik Rihanna ruhája, vagy az ilyet inkább meg kellene hagyni a sci-fik világának?

Szalagokból, csíkokból különböző technikával már régóta készítenek ruhákat. A Bordelle nevet viselő angol márka például régóta kínál selyemszalagokból készült fűzőket és fehérneműket. A vevőkörük pedig folyamatosan nő, hiszen sokan viselik ma már felsőruházatként a fűzőket, főleg az ilyen míves darabokat.

Nem kell Angliáig mennünk, hiszen egy magyar tervező, aki a NATI 100% PURE IDEA néven nyomul, is készített korábban szalagokból ruhákat. Ezek a ruhák eltérő technikával készültek, mint az előbb említettek, ebben az esetben szalagok vannak díszként rávarrva az anyagra.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások