Divat

Öveket becsatolni

5333

Az övek fontos kiegészítői ruhatárunknak, mégis eddig keveset beszéltünk róluk, pedig a legegyszerűbb összeállítást is képes feldobni egy megfelelően megválasztott rögzítő, mint ahogyan egy stílusában nem odaillő darab könnyen agyonvághatja a legjobb öltözéket is.

Idén télen mindenféle derékszíj megtalálható volt a nagy divatházak kollekcióiban, az elegáns, teljesen fémből készülttől a katonák bőrövére emlékeztető darabokig. Az utóbbi nagyon divatos, főleg ha a túl hosszú végéből masnit képzünk az övcsat segítségével. Ne feledkezzünk meg a kontrasztról sem, párosítsuk a durva bőrt elegáns, könnyed, nőies textúrákkal.

Övekért klikk ide!

Elmondhatjuk, hogy ebben a szezonban nem kell feltétlenül a záródásra szánt csattal rendeltetésszerűen rögzíteni az övet, kedvünkre görcsölhetjük és bújtathatjuk, ettől igazán eredeti lesz a szerelésünk. A kis képek között találtok már a 2010-es tavasz-nyári kollekciókból is öveket, Jil Sander például egész különös aranyszínű zárószerkezetet álmodott meg. A szíjakat lehet derékon hordani, hangsúlyozva ezzel a nőies alakot, de lazán a csípőre ejtett nadrágba is fűzhetjük. Bár a vastag övek még most is divatosak, egyre nagyobb teret hódítanak az egészen vékony szabásúak is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások