Divat

Játék a Twitpic-kel

5262

A Twitter hatalma, népszerűsége már vitathatatlan, a sztárok ezen keresztül osztanak meg információkat rajongóikkal, és az ész nélkül twitterezők hírességekkel megesett, hogy pórul is jártak. A T-mobil hálózati leállásáról is a Twitteren keresztül értesítette előfizetőit, és a rivális Vodafone is a saját felületén reagált a T-mobile kiírására. Tény, a mai internetes társadalom egyik fontos információközlő platformja a Twitter, nem csoda tehát, ha már a divatbiblia szerkesztőit is megihlette a felület.

Az olasz Vogue divatanyagáért klikk ide!

Az olasz Vogue mindig is élen járt az újításokban: ők szenteltek 2008 júniusában egy teljes lapszámot a fekete bőrű modelleknek. A megújulásban bizonyára nagy szerepe van a főszerkesztőnek, Franca Sozzaninak is. Most a 2009-es decemberi szám lett különleges, hiszen Steven Meisel fotós olyan anyagot készített Karlie Kloss és Abbey Lee Kershaw modellek közreműködésével, amit a Twitter képmegosztója, a Twitpic ihletett. A divatanyag mellett a címlap is szakított az eddigi Vogue-os hagyománnyal, ezúttal egy kép helyett több kisebb képből áll össze a magazin borítója. A címlapon Lara Stone, Christy Turlington, Kasia Struss, Natalia Vodianova és Gisele Bündchen is Twitpic ihlette fotókon szerepel.

Az anyag fogadtatása persze kérdéses lehet. Biztosan lesznek olyanok trendkövető internetfanatikusok, akiknek nagyon tetszik majd ez az új szemlélettel készített összeállítás, és biztosan lesznek olyanok is, akik szerint nem Vogue-ba való az ilyesmi. Ti mit gondoltok?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások