Közösség

Lapozgatás helyett kattintgatás

5213

Ki ne szeretné az új könyv illatát? Ki ne szeretne hosszan böngészgetni a kötetek között? Ami az illatokat illeti, azokat az online könyváruházak nem tudják pótolni, a keresési lehetőségek tekintetében azonban szinte végtelenek a lehetőségek.

A nagy választék persze gyakran gondot is okoz, hiszen esetenként nem is olyan egyszerű a különböző kategóriák között meglelni a minket érdeklő kiadványokat. Szerencsére az utóbbi időben már megjelentek a tematikus site-ok is. Van már például gyermek-konyv.hu, ajandek-konyv.hu, illetve szak-konyv.hu oldal is. Az elsőn életkor, érdeklődés, műfaj és még sok más kategória alapján keresgélhetünk a több ezer kötet között. Már az egészen kis gyermekek szülei is megtalálhatják azokat a kiadványokat, amelyekkel megtehetik az első lépéseket annak érdekében, hogy gyermekükből később az olvasást és a könyveket szerető felnőtt váljon. Bőséges kínálatból válogathatnak a kisiskolások és a tinédzserek is, legyen szó akár szórakozásról, akár művelődésről, vagy éppen tanulásról.

Azt gondoljuk, hogy minden időben legszebb ajándék a könyv, különösen Karácsony előtt nyújt segítséget a választásnál az ajandek-konyv.hu.

A szak-konyv.hu a természettudomány és a társadalomtudomány különböző kategóriáiban segít eligazodni. Böngészhetünk a műszaki, orvosi, vagy éppen jogi, illetve üzleti témájú kötetek között, de bőven akad kínálat a művészeti, történelmi, vallási könyvek esetén is.

Persze az oldalakon nemcsak könyveket, hanem több ezer CD-t, illetve DVD-t is vásárolhatunk.

Külön érdekesség, hogy pontokat lehet gyűjteni ezeken a honlapokon és így ajándéktárgyakat, illetve további kedvezményeket kaphatunk a könyvek mellé.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások