Közösség

Mindent elsöprő lányok

5185

Néhány hónap kihagyást és erős olvasói nyomást követően november 22-én újra megrendeztük a cotcot bazárt, amelynek során azokat a ruháitokat cserélhettétek el, amelyeket már meguntatok. Sokat keresgéltünk új helyszín után, hiszen télen a Corvin nem használható, vagyis használható, csak épp sötét és kocsmaszagú, a Merlint kinőttétek, hát kutattunk tovább a kocsmák között és akkor jött az isteni szikra, ami kirajzolta előttünk a nevet: Kuplung. Az elmúlt fél évben ez a Király utcai klub rendesen felfutott, kicsit átalakult, tökéletes helyszínnek tűnt, hiszen be lehetett világítani, mégsem volt olyan érzésünk, mintha egy neonfényes tornateremben lennénk, volt finom forralt bor és végre a vezetőségtől is megkaptunk minden szükséges segítséget, sőt egy kicsit még többet is. A forralt bor, amit csak nektek, bazáros lányoknak és srácoknak biztosítottak akciósan, igazán mennyei volt. Még a szigorú makrobiotikus étrendet követő barátunk is benyelt egy bögrével. Nyilván nem volt elhanyagolható, hogy a délután egy részét szendvicsemberként töltöttem, és mint egy kofa hirdettem az fincsi nedű létét, így kerülhetett a hatásom alá ő is. 

Backstage

Háromra hívtuk össze a szervező kompániát, mert nem ám csak mi cotcotosok vagyunk jelen ilyenkor, hanem az összes közeli-távoli munkatársunk, Dani a cég jolly jokere, akit kineveztünk cotcot cock-nak molinót helyez fel, létrát cipel, rakodja a cuccokat, intézkedik és élvezi a lányok jelenlétét. Sokszor gondolkodtunk már azon, hogy mi lenne velünk nélküle, szerencsére ezt nem kell megtudnunk. De nemcsak ő tette oda magát, barátaink és irodatársaink, a hg.hu és a 4szoba.hu csapata is velünk tüsténkedett, köszönjük nekik! Rengeteg széket, asztalt pakoltunk innen oda, majd vissza, mire felállt az a tipikus piaci hangulat, amit láthattatok és élvezhettetek. Pontban négykor megtörtént a kapunyitás. Persze előtte már leskelődtünk és megdöbbentünk, hogy megint mennyien eljöttetek, köszi. Persze mindig ámulatba ejt minket a tömeg, hiszen ez olyan ügy, ami a pénzről a legkevésbé szól, és gyanítjuk, hogy sokatoknak ezért is kedves a bazár és a csecsebecsék beszerzése ilyen módon. 

Lessetek be itt a bazárba!

Szervezett

Nagyon jó volt látni, hogy sokan már valódi rutinnal kezeltétek a helyzetet. Sorban álltatok, minden pufogás nélkül várakoztatok, nekünk pörgött a kezünk, fél percenként cseréltük a dobozokat, amibe a ruháitokat gyűjtöttük, majd belevetettétek magatokat a ruhák és a csajok hömpölygő tömegébe. Félő volt, hogy pillanatok alatt kaotikus állapotok lesznek, ezért gondoltam körbemegyek, és felkínálom az akciós forralt bort - óriási élmény volt -, és láttam, hogy minden olajozottan megy. Néha egy-két fintor, itt-ott egy-egy kacaj, összességében nagyon jó hangulatban voltatok. A srácok és a bátor rakodó lányok - én is rakodtam, jó kis tesi volt - szó szerint öntötték közétek a cuccokat és, mint a fincsi kis magvakra, már buktatok is rá.

Honnan a név

"Újságíró kérdezi, hogy honnan a név, honnan a név, honnan a név..." - jutott eszembe egy Belga szám, amikor a kamerás fiúval körbementünk kikérdezni benneteket, hogy honnan hallottatok a bazárról, és úgy általában mit gondoltok róla. Rengeteg pozitív visszacsatolást, konstruktív kritikát kaptunk tőletek. Elbűvölő volt, hogy akit megkérdeztünk, szívesen nyilatkozott, nem volt kamera- és mikrofonparája, elmondtatok sok jót és sok változtatni valóra hívtátok fel a figyelmünket. Szerintem izgalmas videó lett. Nézzétek meg! 

A srácok...

Az egyik fontos tanulsága volt a vasárnap délutánnak, hogy muszáj valamilyen szabadidős tevékenységet kitalálnunk a kísérőiteknek, akik hímek. Gondolkodtunk azon, hogy beállítunk egy-két csocsóasztalt, esetleg rendezünk egy pingpong bajnokságot, vagy csak simán kiteszünk harminc meztelen nős magazint. Természetesen beszélgettünk a srácokkal is, akik szájtátva bámultak titeket csajok, és élvezték a helyzetet. Azt hiszem a tesztoszteron szintjük az egekig szökött, de tuti nem bánták meg. A legközelebbi alkalomra kitalálunk nekik valamiféle aktív elfoglaltságot, amit élvezhetnek, amíg ti túrtok. Szerintetek mi legyen az? 

Megmutattátok magatokat

Mivel sokan szerettetek volna a street fashion rovatunkban szerepelni, de elég kevés volt az esélye, hogy a fotósunkkal összetalálkoztok bármikor ebben a nagy városban, így odarendeltük, hogy aki szeretné megmutatni magát a cotcot oldalain, most lekapható. Sokan éltetek is a lehetőséggel, és szerintem élveztétek is. Remélhetőleg a rovat kommentjeiben is bevállalják majd olvasó társaitok a valódi véleményüket! Mindenesetre elismerésünket fejezzük, hogy sokan bátran vállalkoztatok utcadivat fotózásra, bár láttuk, hogy volt, aki a legjobb szettjét vette magára, tehát készültek a megmérettetésre.

Rongyok

Sajnos egyetlen dolog nem rajtunk múlik, méghozzá az, hogy olyan cuccokhoz lehet hozzájutni a cotcot bazáron, amilyeneket ti hoztok. Tehát, ha azt a dzsörzét, amit bedobtál a zsákba, már a nagyanyád sem venné fel, valószínűleg jótékony célra sem tudjuk jó szívvel felajánlani. Képzeljétek el a következő szituációt: a Bolyai Gyermekotthon lányai - akik megkapják azokat a ruhákat, amiket ti nem cseréltetek el -, várakozva, csillogó szemmel bontogatják a zsákokat, hiszen ők is csinosak, szépek akarnak lenni. Nincsenek szüleik, akik a negyedik konverz csukát és a tizenötödik bershka felsőt is megveszik nekik, hát maradnak a lepattanók összegyűjtése. Nos, kibontják és kivesznek egy bolyhos, hat XL-es macinacit, amit legfeljebb zsák-futóversenyen tudnának használni. Aztán jön a következő, egy nyloning, aminek az anyaga 1963-ban készült a debreceni műanyaggyárban, majd egy évre rá összevarrták egy ruhaüzemben... Sorolhatnánk még az elrettentő példákat, de ti, akik ott voltatok a cotcot ruhabazáron, tökéletesen tisztában vagytok vele, hogy a felhozatal nem mindig olyan, mint ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. Nem akarjuk újra és újra elmondani, hogy csak azokat a szetteket hozzátok el, amiket bár, kinőttetek, meguntatok, stílusváltozásotok miatt már nem az ízlésetek, de tiszták, nem bolyhosak, nem szakadtak, nem rondák, nem kinyúltak, nem ízléstelenek. Hiszen ezek a göncök valakinek az önazonosságát kibontakoztatóak lehetnek.  

De azért: csak így tovább!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások