Közösség

Újhold köszönt ránk

5098

Kár lenne tagadni, hogy közületek rengetegen rajonganak az Alkonyat című filmért. Azért felesleges belekezdeni a szabadkozásba, hiszen mikor cikket írtuk a vámpíros mozi főszereplőjéről, csak úgy záporoztak a kommentek: Úúúúú, ahhhh, ohhhh, mééééég!

Óriási hírünk van azoknak, akik rajonganak a filmért: november 16-án a Myspace élőben kapcsolja majd a New moon vörösszőnyegét, így láthatjátok a sok-sok hírességet. Ezeken a neves és túlhájpolt filmes eseményeken, lassacskán már nem is magán az alkotáson van a hangsúly, hanem a sztárok bevonulásán, hiszen láthatjuk, hogy ki mit visel, ki kivel érkezik, ki mennyire készséges a riporterekkel és a rajongókkal... A Myspace nagydobása bizonyára óriási érdeklődést vált majd ki a fanatikus rajongókból, hiszen fanatizmus ide vagy oda, csak keveseknek adatik meg, hogy résztvehessenek az amerikai premieren. Akit kicsit is érdekel a téma, annak érdemes időben felcsúszni a világ egyik legnagyobb közösségi oldalára, hiszen a világ minden tájáról, rajongók milliói teszik majd ugyanezt, és bár az oldal biztosan combos szerverrel rendelkezik, mégis fennáll a veszély, hogy befuccsol a közvetítés.

A premierre hol másutt, mint a film fővárosában, Los Angelesben kerül sor, méghozzá délután hatkor. Figyelembe véve az időeltolódást -mínusz ami kilenc óra- hajnali háromkor érdemes lehuppanni a gép elé. Semmi kétség, hogy ezt csak az teszi majd meg, aki vérbeli Alkonyat rajongó, bár minden bizonnyal az élmény mindenkit kárpótol majd. A legújabb hír szerint, a mozi két főszereplője, Robert Pattinson és Kristen Stewart kéz a kézben jelentek meg Párizsban, így várhatóan a film amerikai premierjén sem titkolják majd, hogy összetartoznak. Akit érdekel, mindenképp pötyögje be az mobilja emlékeztetőjébe, hogy november 17-én hajnali háromkor még ha csipás szemmel is, de követni tudja a jeles eseményt.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások