Közösség

Szexturmix

5100

Annyi érdekes hír van a szex világában, amiket muszáj megosztanunk veletek, hogy ti is örüljetek, és hogy ne érje szó a ház elejét, amiért túl gyakran írunk a szexről.

Először is ott van Kína és a kínai lelemény. A pekingi olimpia után állításuk szerint körülbelül ötezer óvszer maradt a nyakukon, amiket most áruba bocsátanak. A limitált szériás óvszerek csomagolásán az olimpia logója és neve szerepel, s darabját tizenöt dollárcentes kikiáltási árról indítják. A pakkot azonban csak egyben lehet megvásárolni, tehát kapásból ötezerre egyszerre licitálunk, ha... A helyiek az HIV elleni küzdelem fontosságára és a biztonságos szexre szeretnék felhívni a figyelmet az árveréssel. Egyébként az 1992-es barcelonai olimpia óta osztogatnak óvszert a sportolóknak.

Ausztráliában mindeközben szexpárt alakult Australian Sex Party néven. Politikai szerepvállalásukat teljesen komolyan gondolják, nem holmi geg ez. Programjukban szerepel a felnőtt filmek legális árusítása, az abortusz dekriminalizálása, az azonos neműek házasságának legalizálása, egy átgondolt iskolai szexuális felvilágosító program megalkotása. Ms Patten pártelnök szerint már az is mutatja, hogy egy bizottság is összeült azt eldöntendő, vajon helye van-e a szex szónak egy politikai formációban. Bár abban biztosak, hogy belátható időn belül nem kerül ki egy miniszterelnök sem a tagjaik közül, azért abban reménykednek, hogy pár szavazatot sikerül majd elcsábítaniuk a kiábrándult liberális szavazótáborból. Ms Patten egyébként annak idején pornószínésznőként teremtette elő a tanulmányaihoz szükséges pénzt.

Jó hírrel is szolgálhatunk azok számára, akik valamilyen okból - betegség, baleset, dühös feleség -elveszítették péniszüket, ugyanis Észak-Karolina tudósainak sikerült merevedésre képes szövetet rekonstruálniuk. A kísérletek egyelőre a nyulas stádiumban vannak, de ezzel eredményeit biztatónak nevezték. A rekonstruált péniszszövetek működőképesek voltak, s még megtermékenyítésre is alkalmasnak bizonyultak.

Az állatvilágnál időzve még egy kicsit, kanyarodjunk a gyümölcsdenevérek irányába. Azt a kutatók eddig is tudták, hogy bár az emberi faj azon ritka fajok közé tartozik, amelyek rendszeresen gyakorolják az orális szexet, ezzel mégsem vagyunk egyedül. A bonobók kapcsán már rég napvilágra került, hogy ugyanúgy élvezik és gyakorolják a szex ezen formáját mint mi, de most újabb társakra leltünk a témában. A gyümölcsdenevérek párzásának tanulmányozása során észrevették, hogy meg-megnyalogatják egymás nemi szervét, feltételezhetően azt jelezve ezzel: készen állok! A tudósok a megfigyelt párosodások hetven százalékánál tapasztalták a jelenséget, minek folytán a nőstények térdre rogynak a hím gyümölcsdenevérek előtt, és nyalogatni kezdik azok kukiját. A hímek egy esetben sem húzódtak el, sőt, kifejezetten örültek, és hálájuk jeléül hosszabban szexeltek a csajokkal. Minden egyes fellációval töltött másodperc plusz hat másodperc dugást jelentett az összegzés szerint, így az orálisan aktív denevérlányok átlagosan kétszer hosszabb aktust élvezhetnek, mint finnyás társaik. Az ok hasonló az embereknél tapasztalhatókhoz: az erekció hosszabban tart és erőteljesebb, a nyál pedig síkosít.

Végezetül pedig nézzük, melyik amerikai híresség hány évesen veszítette el szüzességét.

Angelina Jolie - 14 (Us Magazine)
Brooke Shields - 22 (Health Magazine)
Fergie - 18 (Us Magazine)
Johnny Depp - 13 (Rolling Stone)
Kelly Osbourne -13 (Us Magazine)
Matthew McConaughey- 15 (Playboy)
Megan Fox - 17 (Us Magazine)
Paris Hilton - 15 (Us Magazine)
Sienna Miller - 16 (Us Magazine)
Woody Harrleson - 17 (Us Magazine)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások