Közösség

Várjá' küldök linket!

5094

Ígéretünk betartva folytatjuk az idei év legtöbb nézettséget generáló videóinak felsorolását. Az előző részt a táncoló bébinél fejeztük be, ám a következő videó talán még a totyogósnál is jópofább. Természetesen továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy számotokra mely videók voltak az idei év legjobb termései.

6. Alternatív nyitány

Emlékszem, hogy először Zsófitól kaptam meg ezt a linket, és persze rögtön elkezdtünk zsizsegni, hogy "Húúú mennyire jópofa, mennyire édesek...". Úgy tűnik nemcsak belőlünk váltott ki hatalmas lelkesedést ez a néhány perces felvétel, hiszen per pillanat 31,461,582 nézője van az ominózus felvételnek a Youtube-on. Szinte már látom lelki szemeim előtt, ahogyan a jövő évi esküvők hatvan százaléka hasonlóképp kezdődik majd, hiszen trend lesz a templomban táncolásból, annyi szent! Az Igazából szerelemben is keserédesen néztük, ahogyan a temetésen vidám zenére fotókat vetítenek - na, hát abból is divathullám lett.

7. Mocskos szájú Christian

Az internet végtelen tengere mindig tökéletes szélirányt biztosít azoknak a pihent agyú felhasználóknak, akik szabadidejükben örömmel foglalatoskodnak videók vágásával. A lista hetedik helyezettje is egy ilyen "remekmű", főszereplője pedig Christian Bale, aki lehet, hogy már rég megbánta, hogy nem fogalmazott szalonképesen. Persze az sem kizárt, hogy hálát ad szókimondásáért, hiszen az összemontázsolt trágárkodás csak dobott a hírnevén.

8. Szegény Taylor!

Egy nagyon is friss történetről beszélünk most, hiszen a sajtó szinte még mindig hangos Kanye West kirohanásától. Az idei MTV Video Awards-on a legjobb video kategóriában, a country énekesnő, Taylor Swift kapta meg az asztronautát formázó szobrocskát. Az énekesnő épp köszönőbeszédét mondta, mikor Kanye kikapta kezéből a mikrofont és dicsérni kezdte Beyoncet, hiszen szerinte az övé minden idők legjobb videóklippje. Tuti, hogy nem előre megrendezett jelenet volt ez, hiszen Beyonce arca mindent elárul... Botrányos, meghökkentő és szókimondó, naná, hogy imádtuk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások