Divat

Lődd be magad Leigh Lezarkkal!

5034

Lődd be magad rovatunk Alexa Chung után egy újabb DJ csaj stílusát elemzi. De nézzük a rá vonatkozó öt állítást! Vajon te őt követed?

1. Stílusod hűvös, nincs helye játékosságnak.

2. Szereted a különleges szabásvonalakat.

3. A vállat szabadon hagyó ruhákat előnyben részesíted.

4. A színek terén visszafogott vagy: csak a szürke, fekete és fehér jöhet szóba.

5. Kedveled a különleges anyagokat: fatalpú platform cipő, szegecses mellény vagy csillámló koktélruha, mindegyik jöhet!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunkat bár DJ-ként, modellként és színésznőként szokták emlegetni, mégis sokkal többet látni a kifutó mellett ücsörögve, mint a DJ pult mögött, a kifutón vagy a kamera előtt összesen. Ott van minden partyn és foglalt helye van a divathetek eseményein is, kifinomult és visszafogott stílusára lehetetlen nem felfigyelni. Lessünk el tőle egy-két alapfogást, de a hűvösségéből vegyünk vissza egy kis játékossággal!

Képek Leigh Lezarkról itt!

Ki is Leigh Lezark?

Az 1984-es születésű Leigh leginkább a The Misshapes nevű DJ trióból ismerhetjük, ahol Geordon Nicol és Greg Krelenstein mellett tevékenykedik. A trio 2002-től nyomja együtt, azóta rendszeresen szerepelnek nagynevű magazinokban. Leigh Roberto Cavalli és a H&M kampányaiban szerepelt, idén pedig a Mangonál láthatjuk. Színésznői pályafutása eddig csak a Gossip Girls második évadjának vendégszereplésével büszkélkedhet.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások