Divat

A döglött patkány megszépít

4998

Hallottunk már bizarr ékszerekről, viszont amit most mutatunk be nektek, az bőven túllép a bizarrság határain. Tim Burton tutira imádná ezeket a spéci kiegészítőket.

Először is szögezzük le, hogy az ékszerek alapanyagául szolgáló rágcsálók és madarak természetes halált haltak, vagyis szó sincs arról, hogy a designerek feláldoznák a divat oltárán ezeket az élőlényeket. Többségünk érthető módon irtózik a rágcsálóktól, legyen szó élő, vagy épp már kimúlt egyedekről. Ezek a kiegészítők minden bizonnyal nem a rágcsálófóbiásoknak készülnek, hiszen legyen szó nyakkendőről, vagy retikülről, az alapanyag minden esetben egy cincogó kis állatka. A Reid Peppard márka repertoárja persze nem merül ki pusztán a rágcsálókban, hiszen a döglött tengerimalacokon és egereken túl, madártollból is készítenek kiegészítőket. Így Halloween felé közeledve érthető, ha magunkra húzzuk valamelyik darabot, hogy még autentikusabban tetszelegjünk mondjuk Mortisha Adams szerepében, az viszont már korántsem ilyen könnyen vizualizálható, mikor mondjuk a bárnál állva egy döglött egér gyomrából kaparjuk elő a pénzt.

Mielőtt eszeveszett vadállatoknak titulálnánk a Raid Peppard tervezőit, érdemes tudni, hogy a márkával nem kisebb divatház, mint a Lanvin dolgozott együtt: 2009-es őszi ready-to-wear kollekciójuk bemutatóján a modellek RP tollakkal a fejükön vonultak végig a kifutón. A marcona fekete ruhákhoz remekül passzoltak a sötét tollak és prémek, és ha mi magunk is viselnénk hasonló darabokat, jobban tesszük, ha nem kislányos öltözékhez húzunk mondjuk egy egeres hajpántot. Az Adams Family-n és Tim Burton filmjein szocializálódottak bizonyára már izgatottan várják, hogy nálunk is kaphatóak legyenek ezek a holmik, de sajnos őket el kell keserítenünk, hiszen a márka egyelőre csak online értékesíti a kollekcióját. Szomorkodásra viszont semmi ok, hiszen e-mailben bárki felveheti a kapcsolatot a márkával, így bizonyára könnyűszerrel juthat hozzá egy mutatósan preparált hullához, aki pedig még mindig idegenkedik, nyugtassa a tudat, hogy az állatkák biztosan nem erőszakkal lettek egy újabb divathóbort áldozatai.

Klikkel, elborzad!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások