Közösség

Pitték pőrén

5010

A címet olvasva biztosan sokak fejében felvillant egy kép, amin a világ állítólag leggyönyörűbb nője, a világ állítólag leggyönyörűbb férfijával meztelenül pózol. Teljesen érthető ez a feltétlen reflex, de sajnos nem a szó szoros értelmében vett pucérkodásról lesz szó, hanem afféle lelki- és magánéleti kitárulkozásról, hiszen december elsején landol könyvesboltokban landol a Brangelina könyv.

Az álompárról nem lehet eleget beszélni, hiszen bár vakító reflektorfényben élnek, mégsem tudunk minden kis részletet a magánéletükről. Fokozott kíváncsiságunk teljesen érthető, hiszen a bulvársajtó időről-időre hasábjaira veti a párost, legyen szó filmpremierről, gyerekszülésről, házasságról, exfeleségről és még hosszan sorolhatnám. A sok maszlag közül irtó nehéz kiszűrni a releváns infót, így homály fedni, hogy a páros vajon tényleg férj és feleség, vagy hogy Jennifer Aniston valóban életreszóló háborút üzent a Pitt-klánnak. 

December elején minden bizonnyal ezeket is megtudhatják mindazok, akik meguntak a bulvár ingoványán tájékozódni, és elsőkézből olvasnának az álompár életéről. A hitelességgel valószínű, hogy nem lesz semmiféle probléma, hiszen az író Ian Halperin, kanadai származású oknyomozó újságíró. Munkásságában olyan témákkal foglalkozott, mint Kurt Cobain halálának körülménye, Michael Jackson utolsó évei, illetve Celine Dion magánéleti titkai. Referenciájának bizonyára ékes darabja lesz Brangelina Exposed című könyve, amit gyaníthatóan zabálni fog az amerikai közönség, sőt lehet, hogy még az európai is. A még meg sem jelent műből persze már most "kiszivárgott" néhány fontosabb téma, így ha hihetünk a fámának, akkor olvashatunk Brad válásának igazi okáról, Angelina sötét múltjáról, a páros gyereknevelési szokásairól, de elsősorban arról, hogy váltak a világ első számú médamanipulátoraivá.

Hrabal-i magasságokra felesleges számítanunk, de akit kicsit is érdekel a hollywoodi glam, jónéhány órája lekötheti magát a magánéleti titkok olvasgatásával. Személy szerint nem érdekel, hogy a Pitt família rántottát vagy müzlit eszik-e reggelire, az viszont már régóta piszkál -és nemcsak engem, hanem mind a négyünket-, hogy vajon mások is úgy vélik, hogy ez a sugárzó pasi mintha kevésbé ragyogna Angelina mellett, vagy ezt csupán csak mi látjuk így.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások