Divat

Harmadik felvonás

5002

Idén utoljára, december 17-én kerül megrendezésre a Stylewalker Night. Ez lesz 2009-ben a harmadik divatbarangolás Budapest belvárosának szívében. Az időpont pedig nem is lehetne tökéletesebb, mert így összehangolhatjuk a karácsonyi bevásárlással. Jó eséllyel akadunk rá a Monos Fashionben egy kedves kiegészítőre a barátnőnknek, vagy valami designos tárgyra a testvérünknek az Insituban. És ezen az éjjelen már hagyományosan mindent 20%-kal olcsóbban szerezhetünk meg. Persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez az este nem (csak) a vásárlásról szól, nem az a lényeg!

A decemberi Stylewalker Night egy újabb lehetőség, hogy eltöltsünk egy estét hazai tervezők és csodaszép kreációk társaságában. A pénzkérdés nem lehet akadály, hiszen nem a vásárlás a lényeg, a rendezők fő célja, hogy minél többen megismerkedjenek a belvárosi üzletekkel, alkotókkal. Így, ha később vásárlásra kerül a sor már lehetőségként nemcsak a plázák merülnek fel, hanem a designer üzletek is, ahol hazai tervezők itthon készült termékeit vásárolhatjuk meg.

Kedvcsináló képek az előző két eseményről itt!

Akik már voltak az első vagy a második Stylewlaker Nighton, azok tudják, ez nem arról szól, hogy "szőke" macák tűsarkakon vonaglanak harminc megtömött szatyorral és lesoványított bankszámlákkal... Sokkal inkább arról van szó, hogy a divat iránt érzékenyek összegyűlnek, együtt mustrálják a boltok új termékeit, divatbemutatókat néznek meg és beszélgetnek. Szélesíthetjük látókörünket, finomíthatjuk ízlésünket.

Ezúttal a szervezők számos újdonsággal várják a látogatókat december 17-én, és mi cotcotosok is meglepetés programmal készülünk erre az alkalomra. Az, hogy ez mi is lesz, egyelőre maradjon titok, de ígérjük mindenről időben értesíteni fogunk titeket.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások