Szépség

Kivilágított szemek

4990

Hiába hisszük, hogy a szem kihangsúlyozását illetően már nincs új a nap alatt, hiszen időről időre olyan meglepetésekkel találkozunk, amik inkább mondhatóak bizarrnak, mint ötletesnek.

Az igazi szempilla-fetisiszták mindet megtesznek azért, hogy pilláikkal igazán nagy feltűnést keltsenek: Madonna Swarovski kristályokkal díszített műpillákkal jelent meg egy díjátadón, Britney Speras és Jenifer Lopez pedig állítólag a mókusszőrből készült műszempillák elkötelezett hívei. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek a kiegészítők már ódivatúak, hiszen a legújabb mániának semmi köze a kristályokhoz, de még a mókusokhoz sem: manapság a LED műszempilla tarol. Ha lelki szemeitek előtt most felvillant egy apró égősorral kivilágított szempár, akkor nagyon közel járok az igazsághoz, hiszen az innovatív kiegészítő valóban fénybe burkolja az alsó pillasort. A Soomi Park designer kreálta kütyü sok ázsiai nőnek hozhatja meg a boldogságot, hiszen a kivilágított pillákkal még a legapróbb szem is hatlmasnak tűnik. Nem túl bonyolult mechanikájának köszönhetően, a működéshez elég egy fülhallgató, egy érzékelő és persze egy apró akkumlátor. Sluszpoén, hogy a szenzor érzékeli a fej-, illetve a szem mozgását, így a LED-ek villanásait ezek a mozdulatok befolyásolják.

Nem mondjuk, hogy nem lehet élni az új japán bizgentyű nélkül, de elég elgondolkodtató, hogy akadnak olyan ázsiai nők még mindig képtelenek megbékélni a szemük formájával, és készek viselnek égősort viselni a fejükön, hiszen a nagyobbnak tűnő szemeikben látják az igazi szépséget.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások