Divat

Csizmában az ágyban

4975

Míg nyáron egy bugyi is elég az alváshoz, sőt ha éppen úgy tartja kedvünk, akkor még az sem szükségeltetik, addig télen már nem árt egy jó meleg pamutból készült pizsama. Egy magára kicsit is adó nő nem az ezeréves kinyúlt reklámpólóban bújik be a párja mellé. Persze nem azt mondjuk, hogy folyton csupacsipke csodákban térjünk nyugovóra, de egy hozzánk passzoló, kedves pamutpizsi mindenkinek elkel.

Már tavaly is készítettünk nektek egy anyagot pizsamákról, de akkor inkább csábosabb darabok kerültek a galériába, most inkább praktikusabbakat szedtünk össze. Az éjjeli szettek létjogosultságát mi sem mutatja jobban, hogy a 2009-es tavasz-nyári Dolce & Gabbana kollekcióban napközbeni viseletként kaptak helyet szatén ingszabású darabok, és az ifjú magyar tervező, Hansági Kriszta is a pizsamákból inspirálódott.

Pizsamákért klikk ide!

A két pizsama nagyhatalomtól, a Woman's és a Victoria's Secrettől válogattunk darabokat. Találtok hosszú nadrággal és hosszú ujjú felsőket, de forrónacira emlékeztető sortokat is. Nekünk a kedvencünk a kezeslábas, hiszen ebben biztosan nem fázik meg a derekad, az egyetlen problémánk, hogy husszú szárral készült változatot nem találtunk belőle. A márkák természetesen az éjjeli ruhák mellett kiegészítőket is kínálnak, amelyek színben, mintában vagy éppen díszítésben harmonizálnak.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások