Divat

Diktálj te! - Foltozott farmer

4928

Múlt héten Diktálj te! címmel új rovatot indítottunk, amellyel - akárcsak a Lődd be magad!-dal - rendszeresen jelentkezünk majd. Az első blézerátalakítós rész után most megmutatjuk, hogyan varázsolhatjátok divatossá az előző szezonban kilyuggatott, kihipózott farmereteket. Ha egy csöppnyi kreativitás is van bennetek, akkor megspórolhatjátok egy vadonatúj, ám kiszaggatott, megfoltozott nadrág árát.

Pixie Geldorftól kezdve a nemzetközi street fashion ismert szereplőin át egészen Ralph Lauren kifutójáig mindenhol felbukkantak a rávarrásos farmerek. Foltozott nadrágok a H&M-től kezdve az interneten át (például itt és itt) mindenhol kaphatóak, de miért is adnánk ki több ezer forintot, ha mi is elkészíthetjük a mutatós darabot?!

Fogjunk egy kikopott vagy szakadt nadrágot, stílusunktól függően ez lehet egy skinny fazon, vagy akár egy boyfriend jeans is. Olyan farmeringe, farmerja  biztosan van mindenkinek, ami már kidobásra ítéltetett, ez kitűnő folt alapanyag lesz. Vágjunk ki egy nekünk szükséges méretű darabot, az alakjával is játszhatunk nyugodtan. A folt széleit behajthatjuk és felvarrhatjuk, de akár kissé rojtos széllel is készülhet a minta. Ha valami vagány darabot szeretnénk, akkor mindenképpen tegyünk rá pár szegecset díszítésnek.


Sorozatunk előző részei:

Diktálj te! - Ujjatlan zakó

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások