Divat

Húzd fel!

4923

A nőtársadalom nagyon nagy része előszeretettel visel harisnyát: míg nyáron lenge öltözetünkhöz olykor leggingset húzunk, addig télen már praktikus okokból kötelező hozzá harisnyát húzni. Korábban már meglepően sokat foglalkoztunk a nejlon lábravalókkal: végig vettük a történetét, megnéztük mi a helyzet a harisnyatartókkal, készítettünk galériát, de írtunk a direkt kiszaggatott fekete darabok trendjéről is. A történelmi áttekintésben érintettük a színre és mintára vonatkozó trendeket, de azt még soha nem firtattuk, hogy vajon a fekete vagy a színes nejlon a menő.

A street fashion-ben sok fekete harisnyás lányt láthattunk. Nem véletlen, hogy ennyien voksoltak erre, hiszen ez a szín nem harsány, nem hivalkodó nem figyelemfelkeltő, a sötét tónusok pedig optikailag vékonyítanak is. A fekete harisnyát húzó lányok lába tehát vékonyabbnak, hosszabbnak hat, ezért a választásnál érdemes figyelembe venni adottságainkat.

Fekete harisnyák itt!

Színes harisnyás csajok is akadtak bőven: voltak akik sárgát vettek fel, míg mások zöldet, kéket, pinket vagy éppen merész tűzpirosat. Ezek a harsány tónusok minden összeállításnál a lábra irányítják a figyelmet, tehát inkább csak tökéletes adottságú lányoknak ajánljuk, vagy azoknak, akiknél önbizalomból nincs hiány. Ha valamelyik rikító szín mellett voksolunk, mindenképp ügyeljünk arra, hogy az öltözékünk többi része ne legyen feltűnő.

Színes harisnyák itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások