Divat

Tizedszerre is együtt

4916

Hat darab the Room lapszám pihen szépen a könyvespolcomon, természetesen a legkedvesebb, legszebb és legfontosabb divatról szóló könyvek, albumok mellett. Ez nem véletlen, hiszen ez a magazin az egyik vezető itthoni kiadvány, divat, design és művészet témában.

Mikor 2004-ben a hazai divatszakma tíz fiatal művésze elindított az évente kétszer (félévente, tavasz-nyár és ősz-tél) megjelenő két nyelvű (angol, magyar) kiadványt nem gondolták volna, hogy ilyen hamar eljön a tizedik jubileumi szám kiadásának ideje. A kétszáz oldalasra duzzadt és ma már félévente rendszeresen kapható magazin nemcsak Budapesten, hanem a világ számos más nagyvárosában is megvásárolható. Nem csoda, hogy egyre többen veszik, és aki egyszer megvásárolta az félévente újra és újra megteszi, hiszen a fotósok, az újságírók, képzőművészek, stylistok számról számra törekednek az újításra, ezért csodálkozhatunk rá minden egyes alkalommal az új anyagokra. Akik nem hisznek nekem, azok majd hátha hisznek a sok szakmai elismerésnek: a the Room elnyerte például a Kreatív Magazinverseny legjobb divatmagazinja, címlapja és leginnovatívabb tipográfia díját is, de elismerésben részesítették a Fashion Awards Hungary-n és a Magyar Formatervezési Díj átadóján is.

Ízelítő a tizedik lapszámból itt!

A tizedik lapszámmal a magazin is egy fordulóponthoz érkezett, ezért kívül belül megújult, ez a szám betekintést enged a "szobán" belülre. Ez azt jelenti, hogy a szerkesztők olyan emberekkel készíthették el az anyagokat, akiket ők fontosnak, érdekesnek tartanak valamilyen szempontból. Így került be a magazinba a sztárfodrász, Eugene Souleiman, Jacques Polge a Chanel parfümkészítője, Marcel Castenmiller modell, de a francia fővárosi divat partik DJ-je, Cécile Togni is. A már megszokott nevek, Lábady István, Perlaki Márton, Hapák Péter mellett Alnis Stakle, Emilio Tini vagy Emil Rebek közreműködésükkel készült a the Room tizedik darabja. A jubileumi lapszám két borítóval kapható, és ki mások lehetnének a fedőkön, mint a két hazai legelismertebb modell, Mihalik Enikő és Rajzák Kinga.

A the Room életében már hagyományossá vált, hogy minden lapszámot party keretében mutatnak be a közönségnek, ezen az eseményen vásárolható meg lehamarabb a kiadvány. A bulinak ezúttal is a Merlin ad otthont, október 16-án. Ezen a péntek estén nyolckor indul a party és egészen tízig Waxman lesz a lejátszók mögött, majd Zságer Balázs, a Kunk és Cécile Togni veszi át a terepet. A belépő egy ezres, de ennyivel kedvezményesebben is vásárolhatod meg a magazint is. Mi biztosan ott leszünk, legalábbis a két fiatalabb cotcot lány, és ti?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások