Lélek

Szex kíváncsiságból

4912

Belegondoltatok már, hogy a homoszexuális embereket vajon izgatja-e a felfedezetlen másik nem? Furcsa mód, első blikkre többnyire azt mondjuk, hogy egy meleg miért foglalkozna az ellentétes nemmel, holott az elemi szexuális kíváncsiság mindannyiunkban ott lapul, arról nem is beszélve, hogy kiérlelt döntéshez elengedhetetlen a megfelelő tapasztalat.

Igaz történet alapján...

Épp elég meleg sráccal találkoztam már ahhoz, hogy azt mondhassam: a homoszexuális srácok végletesen állnak a női nemhez, vagyis amíg az egyik tábor felkapja a fejét egy-egy attraktívabb csajszira, addig a másik tábor tagjai hidegrázást kapnak már a meztelen mell látványától is. Akárhányszor beszélgettem hetero srácokkal a meleg kérdésről, mind azzal jöttek, hogy nem értik a melegek miért tagadnak meg olyasvalamit, amit nem is ismernek - gondolok itt bárminemű érintkezésre egy nővel. A felvetés nem alaptalan, hiszen már egészen fiatal korunktól kezdve minden a tapasztalásról szól, sorra kóstolunk ételeket, hallgatunk különböző zenei stílusokat, olvasunk szépirodalmat és ponyvát, míg végül kialakul, hogy mely dolgok állnak hozzánk a legközelebb. Rendben, viszont a nemi identitás kérdése ennél jóval összetettebb, és hiába vallja magát egy pasi melegnek, attól még furdalhatja a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy nővel hemperegni. Történetünk főhőse hasonlóképp érzett, sőt kíváncsiság odáig fajult, hogy ágyba bújt az egyik barátnőjével, na de kezdjük az elején!

Anonim főszereplőnk tiszteli a női nemet, bár vonzalmat sosem érzett egyetlen lány iránt sem, ami érthető is, hiszen már tizenegy éves korában felismerte a másságát. Húszas éveire azonban rá kellett jönnie, hogy semmiféle tapasztalata nincs az ellenkező nemmel, a női genitáliákról már nem is beszélve. Tekintve, hogy érett is intelligens pasiról beszélünk, nem próbálta leküzdeni az egyre növekvő kíváncsiságát, épp ellenkezőleg: eldöntötte, hogy szexelni akar egy nővel. Mondhatjuk, hogy ezt az elhatározást a legtöbb pasi megteszi, úgy tizennégy-tizenöt éves korában, hála a túlburjánzó tesztoszteronnak. Főhősünk korántsem sorolható a tipikus "férfiállat" kategóriába így hát nem kevés fenntartással vágott bele a potenciális szexpartner felkutatásába, míg végül úgy alakult, hogy az egyik barátnőjével gabalyodott össze. A kitárulkozáshoz azonban szükség volt egy üveg whiskey-re, na meg arra, hogy a lány rendelkezett mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket anonim barátunk egy férfiban keres: magas, laza és szabadszellemű. 

Kellő alkoholmennyiség, és egymás gyér szexuális életének kitárgyalása után a pasi előállt az ötlettel, vagyis első körben csak bevallotta, hogy még sosem volt nővel, jóllehet az utóbbi időben elég rendesen piszkálja a fantáziáját az másik nem. A csajszi - önzetlenségének vagy a tetemes mennyiségű alkoholnak hála - rábólintott a kalandra, ezzel vállalva egy esetleges kudarcba fulladt aktus kockázatát. Igen ám, de a helyzet nagyjából úgy nézett ki, mint egy bénázós első szex, hiszen szerencsétlen fickó épp, hogy elkezdte felmérni, hogy mire is vállalkozott, mikor akadályba ütközött: a lány mellei megkerülhetetlen problémának tűntek, így kényesen próbálta kerülni a csajszi felsőtestével való kontaktot. Főhősünk, hetero férfitársait meghazudtoló módon vallott az aktus fizikai részéről, kőkemény melónak aposztrofálva az egész kufircolást. Amíg a lányt stimulálta az alkohol, addig a srác teljesítőképességét erősen lehúzta, bár az is lehet, hogy szimplán a meztelen női test látványa volt vágylohasztó. Mit lehet ilyenkor tenni? Többségünk minden bizonnyal ennél a pontnál izomból lökte volna le a srácot magáról, ugyanis a pasi egy-két meleg szexlaptól várta az újabb erekciót. Igen, jól gondoljátok az este negatív végkimenetele innentől volt borítékolható, bár szó sincs arról, hogy a felek haraggal váltak el. Bár a lány végkövetkeztetését homály fedi, azt viszont tudjuk, hogy történetünk főszereplője egy bölcsességgel gazdagabb lett: számára a nő csak kívülről szép és jó.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások