Divat

Böngéssz divatosan

4906

Ha esetleg egy évvel ezelőtt Zsófi nem győzött volna meg mindenkit, hogy a Firefox-ról - az Explorer-ről meg főleg - áttérjen a sokkal praktikusabb és okosabb Google böngészőjére, a Google Chrome-ra, akkor most itt egy újabb indok.

Más böngészőkkel ellentétben a Chrome-ot - akárcsak a Gmailünket - különböző stílusú designnal használhatjuk, ahogy éppen nekünk tetszik. Az itt található Google-ös skinek mellett egy-egy divattervező, divatház is készített egyedi grafikát a böngészőhöz.

Az 1965-ben alapított Oscar de la Renta divatház elképzelése innen tölthető le, igazán különleges és csajos színkavalkádot alkottak. Anna Sui tökéletesen ötvözi a glamrockot és a romantikát, a tervezőnő lila színben pompázó pillangókkal töltötte ki a felületet. Az olasz tervezőpáros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana grafikája luxust tükröz - letisztult és csillogó, az arany és a barna uralja az egészet. Donna Karan fekete-fehér kissé rajzos hatású designt álmodott meg a Chrome-hoz. A Chloé ház stílusát is a barna tónusok uralják, a menüsor is ilyen színt kapott, míg a hattérben egy szintén ilyen színeket tartalmazó kép látható.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások