Divat

Lődd be magad Rachel Zoe-val!

4898

Kinek lehetne tökéletesebb stílusa, mint egy stylistnak? Éppen ezért rovatunk mai sztárja a hírességek egyik öltöztetője, Rachel Zoe. Nézzük a hozzá tartozó öt állítást!

1. Öltözködésedet áthatja a hippi divat.

2. Az óriási napszemüveg a védjegyeddé vált, az sem zavar, ha nem süt a nap, vagy nem égnek a reflektorok.

3. A hippis ingeket és hosszú ruhákat szívesen párosítod magassarkúval, stílusossá és modernné téve ezzel a szettet.

4. Összeállításaidon látszik, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt fektetsz a kiegészítőkre mint magukra a ruhákra.

5. A mögöttünk álló tavasz-nyári szezonban a jumpsuit volt a kedvenc ruhadarabod, mindenféle stílusút beszereztél belőle.

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem más, mint Rachel Zoe a sztárok stylistja, aki rendesen megosztja a szakmát és a közvéleményt. Tény, hogy Rachel saját stílusa nagyon erős, leginkább a bohém, hippi és glamour szavakkal lehetne jellemezni, minden kliensét ilyen szettekbe öltözteti. Nem nagyon tud túllépni a határain, viszont tény, hogy a maga stílusában tökéleteset alkot minden egyes alkalommal, de ezen kívül mást nem tud.

Emellett leginkább a kóros soványság favorizálása miatt támadja még a szakma, és nem is jogtalanul, elég csak ránézni Rachelre. Bár ő azt állítja, hogy sosem ösztönözte fogyókúrára sztárjait, ő csupán csak szép embereket akart öltöztetni... Talán az egyetlen és legfontosabb dolog, amit mindenkinek érdemes megjegyeznie tőle, hogy a kiegészítőknek nagyon fontos szerepük van egy-egy szettnél.

Rachel Zoe szerelései itt!

Ki is Rachel Zoe?

Rachel Zoe 1971-ben született New Yorkban Rachel Zoe Rosenzweig néven. A George Washington Egyetemen szociológiát és a pszichológiát tanult majd a Gotham és YM magazinoknak dolgozott. Férjével Rodger Bermannal 1996 óta élnek együtt. Stylist karrierje akkor kezdett szárnyalni, amikor 2004-ben Lionel Richie felkérte, hogy dolgozzon az egyik videóklipjében, Rachel ekkor kapott megbízást Nicole Richi stílusának kialakítására is.

Mint tudjuk Nicole és Rachel barátsága és munkakapcsolata azóta megromlott, de a stylist mégis sokat profitált az együttműködésből. Ma már olyan hírességek a kliensei, mint Cameron Diaz, Keira Knightley, Lindsay Lohan, Mischa Barton, Jennifer Garner, Joy Bryant, Molly Sims, Kate Hudson, Debra Messing és Anne Hathaway.

Rachel 2007-ben adta ki Style A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty, and Everything Glamour című könyvét, majd 2008-ban elindította Rachel Zoe Project címen futó valóság showját a Bravo Tv-n, jelenleg a napidíja körülbelül hatezer dollárra rúg. Sőt már saját honlapot is üzemeltet, amit itt nézhettek meg.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások