Szépség

Marc csókos szája

4888

Bár smink témakörben Rita a szakértő (sokkal többet tud ezekről a dolgokról nálam), de most kivételesen tőlem értesülhettek egy szépséggel kapcsolatos eseményről. Mentségemre legyen mondva, hogy divattervezők és modellek is szerepelnek a hírben, így kapcsolódva a divat témakörhöz.

Szóval a Francois Nars által alapított Nars Cosmetics idén ünnepli tizenötödik születésnapját, és ennek apropóján különleges könyvvel lepik meg a rajongókat. A "15x15" névre keresztelt albumban tizenöt sztárt láthatunk teljes Nars sminkbe burkolózva. A Louis Vuitton tervezője, Marc Jacobs mellett még a párductestű topmodell, Naomi Campbell; a transzszexuális művész, modell és divattervező, Amanda Lepore, François Vincentelli, a nagymultú Guinness családból származó Daphne Guinness; a belga tervező, Olivier Theyskens; a kanadai származású modell és színésznő Shalom Harlow, Isabella Rossellini, Dayle Haddon, Lisa Marie Smith, az amerikai színésznő, Carla Gugino; a férfi szupermodell, Tyson Ballou, Jennifer Jason Leigh; az amerikai modell, színésznő, Amber Valletta és a modell Natasha Poly.

A könyvet, ahogyan a visszaszámlálás is mutatja huszonkilenc nap múlva innen lehet megrendelni. Az évfordulóra kiadott album árverezésre kerülő képeiből befolyt pénzt a cég jótékony célra fordítja, minden híresség választhatott egy állatvédő szervezetet, és az kapja meg az összeget.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások