Közösség

Gumibugyik és csipketangák...

4890

A kutyák, a kis kedvencek folyton felbukkannak témaként itt a cotcoton, hol azért mert Cavalli kutyaruha-kollekciót dobott piacra, hol pedig arról írunk, hogy évek óta rendeznek Kutya Fashion Weekeket, de már foglalkoztunk a kutyák nemi életével is.

Csipkés kombiné

A Kutya egy divat című írásban olvashattátok: "Még az is rendben van, hogy Béz a szerkesztőség agara esőben kabátkát húz, hiszen se hája, ami melegítse, se dús és hosszú szőre. De ezek a "ruhák" szimplán funkcionálisak, mellőznek mindenféle csicsát és trendet. Mégis vannak olyan gazdik (főleg akik kutyahordozó táskában viszik ide-oda kedvencüket), akik naponta összeöltöznek kutyájukkal, és a kedvenceknek is egy egész gardróbnyi ruhácskájuk van." Tehát az emberek sokszor elfelejtik, hogy kis kedvencük egy kutya és nem egy hajas baba. Valószínűleg ezt a kutyafehérnemű cég ötletgazdája is elfelejtette, és inkább "A kutyáknak is joguk van szexinek érezni magukat", vagy valami más hasonló frappáns jelmondat járt a fejében.

Igen, ma már nem csak kabátkát és pólókat adhatunk ölebünkre, hanem fehérneműt is. Azt nem tudjuk, hogy a gyártó valójában mire szánta a csipkés bugyikákat és kombinéket, vajon úgy gondolta, hogy a kutyusok majd a kabát alatt viselik vagy csak vágykeltéskor?! Mindenesetre reméljük, hogy nem lesz sok olyan hibbant gazda, aki csipkebugyogót húz az ebére, annak ellenére, hogy innen könnyűszerrel megrendelhető.

Gumibugyi

A városi kutyatartás egyik hátránya, hogy a gazdi minden séta alkalmával kis lapáttal, nejlon zacskóval szedegetheti kedvence után a kakit. Az ember lusta, és egyébként sem szívesen szedi össze a végterméket, ezért mindenféle trükkös megoldáson gondolkodik. Az első videóban egy különleges kutyapelenkát láthattok, kifejezetten hím ebeknek. A másodikban pedig egy fenékhez rögzíthető, és csakúgy mint a porszívó porzsákja esetében cserélhető kutyakaki gyűjtőt szerkezetet nézhettek meg. A poén a végén van, mert a kutyus kis hátizsákjába tehető az ürülék, így a gazdinak a kukáig sem kell vinnie. Kedves gazdi.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
okt
13
ismeretlen írta:
Hát, ez a második valami frenetikus... És mi van akkor, ha hígfosása van a szerencsétlennek? És mit szólna a gazdi, ha Ő is be lenne pelenkázva, aztán a kakis-pisis pelenkáját csere után a hátára akasztanák pár órára?
11:06
2
okt
13
tein írta:
hát ezt a második videós szertartást szerintem sokkal macerásabb és gusztustalanabb elvégezni, mint a hagyományos zacsi-kislapát-kukásat.
11:19
3
okt
13
zsofi írta:
amúgy gondolkoztatok már azon, hogy milyen szinten agyrém, hogy a lebomló kakát törvényileg nem lebomló, MŰANYAG zacsiba kell tenni, és így kidobni?????? ez mekkkora állatság már, ha belegondolunk? ok, hogy a betonon gáz a kaka (mellesleg sztem az emberi húgy ugyanolyan gáz), de hogy egy füves járdaszélről, ahonnan kb egy het alatt elbomlana, miért kell műanyagba tenni, ez elképesztő. azért ennél jobb megoldást is ki lehetne találni, nem?
11:36
4
okt
13
sayadina írta:
Nem lepődnék meg, ha a boltokban megjelennének a gyerektangák mellett (amiktől egyébként egyenesen rosszul vagyok) a kutyatangák! Meg a liberós polcokon a kutyaliberók.... Agyrém!!! (A tüzelő szukára célszerű egy "bugyi", ha lakásban tartják, ezt aláírom.) A második videóhoz annyit tennék hozzá, hogy ez nálam már megközelíti az állatkínzás fogalmát...:((
11:56
5
okt
13
alpinbaba írta:
Hát a másodikhoz kellett egy beteg elme az tuti... (első sem jobb):S Láttam már egy két komoly kutya cuccot, de ez mindent visz... :S:S:S Nekem tökéletesen megfelel a kislapát és a papírzacsi... Teszek rá h törvényileg műanyag az előírt, a papír azért is praktikusabb a fent említetteken túl, mert nem átlátszó... és ugye nagyon csini tud lenni az ember kezében a kutyakaka átlátszó zacsiban, amíg elcipeli a következő gyűjtőhelyig, amiből ugye megint nem sok van....
11:58
6
okt
13
miju írta:
Jézusom, emberek! Hagyjátok már békén a kutyáitokat!!!!!!!!!
12:52
7
okt
13
doresz válaszazsofi írására:
ott a pont!!
12:53
8
okt
13
miujsag válaszasayadina írására:
gyrektanga?!?!?!?!?!?!
13:15
9
okt
13
sayadina válaszamiujsag írására:
Nem láttál még olyat a boltokban? Én sajnos igen....:(((( Az eladó nem értette, mitől lilult be a fejem.:(((
13:21
10
okt
13
Ciszti írta:
Kutyaruha, kutyabugyi, kutyafrizura, hajgumik és hajcsattok ( azaz szőr ), kiscipők, strasszköves nyakörv...
Agyrém ez az egész!

Jó olvasni, hogy van, aki összeszedi a kutyája után a végterméket.
Én is jobban támogatom a papírzacskós megoldást, bár az meg faéleteket követel. Két rossz közül a kevésbé rossz megoldás...

A kutyának a saját szőre pont elég, nem kell még "felruházni".
Tüzelés ellen kiváló az ivartalanítás...
13:30
11
okt
13
HoneyBunny válaszaCiszti írására:
Sajnos vannak olyan fajták, amelyikre kell a ruha a hűvösebb időben, mert megfagynak. Nem szó szerint értem, de ezek a kizárólag ölebnek tenyésztett kutyák, ahol az a lényeg minél kisebb legyen, ott olyan állatok lesznek a végeredmények, amik már nem is kutyák igazán. Nekik kell a ruha, mert hűvös időben egész nap képes remegni, úgy fázik még a lakásban is.
Persze a kutyaköntös, hálóing, pizsama, cipő és minden ilyen nem praktikus okkal készült dolgot fölöslegesnek tartok.

A tüzeléssel kapcsolatban pedig annyit, hogy nem mindenki szeretné a kedvencét ivartalaníttatni, úgyhogy nekik a bugyi megoldás, ha a kutyus a lakásban lakik. De bőven megfelel erre a célra egy otthon elkészített is saját anyagból. :) Itt sem támogatom a fodros, csipkés, flitteres bugyik gyártását kutyáknak, mert az már szintén nem kényelmes, és praktikus nekik.
14:49
12
okt
13
ismeretlen írta:
mindkettő lényegében értelmetlen... kutyákra aki ilyet ad, hát ott valami nincs rendben... és tuti, hogy van aki megveszi :\ én rá adnék egy pelenkát :D vagy a fenekéhez egy olyan zacskót. ez már tényleg lusta embereknek való... annak meg minek kutya?
15:18
13
okt
13
banona írta:
Ha a kutyám olyan helyre nyomja ki a kis hurkát,ahol belelépnének, akkor én 2 db zsepivel szedem fel, az mindig van nálam és könnyebben is bomlik,mint a zacskó.. Kishálóinge és csipkés bugyija nincsen, csak egy esőkabátja, az is otthon gyártott, nem dizájnos bolti cucc.. úgy néz ki benne,mint egy kis csataló :)
15:31
14
okt
13
chloe írta:
jaj, üssetek, de szerintem cuki a csivava ruhácskája *.* és ezerszer inkább barbizzanak kutyával ezek a gyengeelméjűek, minthogy utódot gyártsanak.
15:44
15
okt
13
LadyGray írta:
Ohtejó ég...szegény kis "puppyjaim"... Csak lesnek kérdőn hogy akkormostmivanakko? Jáj...:S
18:09
16
okt
13
LadyGray írta:
Jameg extraperverz folyton lesni megtelt-e már a "harmonika"...brrrr:S
18:11
17
okt
13
Morcogo írta:
Szerintem meg egy kutyának nem kell ilyesmi. Mármint egy "normális" kutyának (min 20kg).
Ez nem is kutya abban a kis fodros akármiben, hanem patkány... borzalmas.
19:08
18
okt
13
menta írta:
ááá, ez a második videó egyenesen PERVERZ, komolyan. és alatta az a zene... jajj, inkább nem mondok semmit.
19:25
19
okt
13
LadyGray válaszamenta írására:
én is ezt mondom...:S
19:40
20
okt
13
sziszuscicus válaszazsofi írására:
Mert, ha azalatt az egy hét alatt, ha elmennék mellette kifordulna a belem. Nincs annál undorítóbb, mint kutyaszart kerülgetni. Najó, de...belelépni. Aztán amikor megszárad, jön egy nagyobb szél, én meg lélegzem be. Kösz! Lehetek lehurrogva, de a kutya nem városba, nem lakásba való állat. Vagy akkor takaríts utána! Nekem mindegy, hogy nejlonzacskó, papírzacskó, zsebi...Csak ne legyen kutyaszar se az utcán, se a parkba (talán ott gyerekek játszanak), se a járdaszegélyen. Nem tudom, Pesten van-e "kutyajátszótér", de tapodjanak csak a kedves gazdik a kakában. Bocs, hogy ennyire felhúztam magam, ez a másik oldal.
Ez a csipkés kutya ruci, meg annak szexi, akinek bejön az animal sex.
21:44
21
okt
13
sziszuscicus írta:
*zsepi
21:45
22
okt
13
én is szeretnék majd kutyát,de biztos hogy nem csinálnék hülyét a kutyámból,meg persze magamból sem...egy állatnak egyáltalán nincs szüksége arra hogy felöltöztessék,azért van neki bundája....meg azzal sem értek egyet ha valaki lakásban tartja..szükségük van térre hogy szaladgálhassanak,szerintem lakásban halat vagy hüllőt érdemes csak
22:10
23
okt
14
saakena írta:
ez nevetséges...
08:31
24
okt
14
Satc235 írta:
Nekem egy 5 kg-os, asuztrál selyemterrier. Mint a nevében is benne van, borzasztóan vékony, pelyhes a szőre. Ezért ebben a szeles, télies időben igényli, hogy a sétához valami ruha legyen rajta. A korábbi kutyáimnál én se támogattam, lévén nagytestűek voltak. Ő viszont egy örökmozgó, s bizony a séta végére -ami alaphangon 1-1,5óra - ruha nélkül megfázna.
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a lakhelyünkhöz közel több kutyafuttató is van. Ahol annak rendje s módja szerint kijelölt kukák vannak, sok. Úgy 5-10 méterenként legalább. Zacskóval felszerelve. S mi odajáró gazdik, tesszük is a dolgunkat. Azonban többször megesett, hogy bizony nem volt zacskó. Egyiknél se. Pedig rendszeresen jönnek feltölteni. Hogy miért? Jó kérdés, íme a megoldás: "élelmes" anyukák, nagymamák leszedik a zacskókat és hazaviszik. Mert abban jó lesz tárolni akármit, belerakni a gyerek uzsonnáját.
Bár szerintem is undorító és nevetséges mindkét videón található megoldás, azért jellemző, hogy ahol a kerület támogatja a kutyásokat, ott a nem kutyások nehezítik meg, hogy a kutyások tehessék, amit tenni akarnak.
11:38
25
okt
22
Fogyicicu írta:
én elhiszem hogy van olyan kutya amelyik fázik,de szerintem ez valami borzasztó,mármint ahogy kinéznek...:D:/
én nem csinálnék ilyet a kutyámmal :D
08:58