Közösség

Gumibugyik és csipketangák...

4890

A kutyák, a kis kedvencek folyton felbukkannak témaként itt a cotcoton, hol azért mert Cavalli kutyaruha-kollekciót dobott piacra, hol pedig arról írunk, hogy évek óta rendeznek Kutya Fashion Weekeket, de már foglalkoztunk a kutyák nemi életével is.

Csipkés kombiné

A Kutya egy divat című írásban olvashattátok: "Még az is rendben van, hogy Béz a szerkesztőség agara esőben kabátkát húz, hiszen se hája, ami melegítse, se dús és hosszú szőre. De ezek a "ruhák" szimplán funkcionálisak, mellőznek mindenféle csicsát és trendet. Mégis vannak olyan gazdik (főleg akik kutyahordozó táskában viszik ide-oda kedvencüket), akik naponta összeöltöznek kutyájukkal, és a kedvenceknek is egy egész gardróbnyi ruhácskájuk van." Tehát az emberek sokszor elfelejtik, hogy kis kedvencük egy kutya és nem egy hajas baba. Valószínűleg ezt a kutyafehérnemű cég ötletgazdája is elfelejtette, és inkább "A kutyáknak is joguk van szexinek érezni magukat", vagy valami más hasonló frappáns jelmondat járt a fejében.

Igen, ma már nem csak kabátkát és pólókat adhatunk ölebünkre, hanem fehérneműt is. Azt nem tudjuk, hogy a gyártó valójában mire szánta a csipkés bugyikákat és kombinéket, vajon úgy gondolta, hogy a kutyusok majd a kabát alatt viselik vagy csak vágykeltéskor?! Mindenesetre reméljük, hogy nem lesz sok olyan hibbant gazda, aki csipkebugyogót húz az ebére, annak ellenére, hogy innen könnyűszerrel megrendelhető.

Gumibugyi

A városi kutyatartás egyik hátránya, hogy a gazdi minden séta alkalmával kis lapáttal, nejlon zacskóval szedegetheti kedvence után a kakit. Az ember lusta, és egyébként sem szívesen szedi össze a végterméket, ezért mindenféle trükkös megoldáson gondolkodik. Az első videóban egy különleges kutyapelenkát láthattok, kifejezetten hím ebeknek. A másodikban pedig egy fenékhez rögzíthető, és csakúgy mint a porszívó porzsákja esetében cserélhető kutyakaki gyűjtőt szerkezetet nézhettek meg. A poén a végén van, mert a kutyus kis hátizsákjába tehető az ürülék, így a gazdinak a kukáig sem kell vinnie. Kedves gazdi.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások