Közösség

Nincs jobb dolguk

4851

A divat- és a bulvár oldalakat bújva rendre visszatérnek azok a csajok, akik gazdagok, híresek, a maguk módján pedig stílusosak is. A divatiparban való létjogosultságukat döntsétek el ti, de előbb nézzük, kik is azok a fiatal lányok, akik a világ vezető magazinjait képviselők mellett foglalnak helyet a divatheteken!

Peaches Geldof

Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof 1989. március 16-án született Londonban. Családi neve ismerősen csenghet, hiszen papája az a Bob Geldof, aki a harmadik világ egyik élharcosa, a Live 8 koncertsorozatok szülőatyja. Édesanyja Paula Yates író és televíziós személyiség, így a csajszi már egészen kiskorától forgolódni kezdett a média világában. Mamája is vadócságáról híres, így nem meglepő, hogy Peaches többnyire a rebellis jelleméről és durva elhajlásairól szóló hírekkel borzolja a bulvársajtó olvasók kedélyeit. 2008-ban Las Vegasban köttetett házassága is ilyen hír volt, hiszen párjával, Max Drummey-vel, a hírhedt Little White Chapelben mondták ki a boldogító igent. Igen, ez az a kápolna, ahol többek között Britney Spears és Nicky Hilton is tiszavirág életű frigyet kötött - no nem egymással, hanem egy mással. Bár az ifjú pár még egymás nevét is magára varratta, a nász idén mégis válással végződött. Persze hazugság lenne azt állítani, hogy Peaches csak egy a sok-sok unatkozó milliomos csemete közül, de tény, hogy heves magánéletéről többet tudunk, mint újságírói pályafutásáról. Pedig nem kis karriert futott be a csajszi, hiszen publikált az Elle Girl angol kiadásában, a Daily Telegraph-ban és a The Guardian-ben is. A tévés karrier sem váratott magára sokáig, és mint már megszokhattuk, egy valamirevaló celeb kénytelen saját valóságshow-val jelentkezni: Peaches sem tett másként, bár a műsor nem aratott osztatlan sikert a brit fiatalok körében. Csak úgy mint az idősebb Geldof lány egyre sűrűsödő feltűnése a divatkörökben, ahol egyes divatszerkesztők "upper-class bitches with no fashion sense" (felsőosztálybeli ribancok stílusérzék nélkül) címszóval nemigen nézik jó szemmel a legújabb üdvöskét. Pocskondiázás ide vagy oda, Peaches modellkarrierje is elindult, hiszen idén ő lett a Miss Ultimo fehérnemű márka kampányarca.

Még több kép itt!

Pixie Geldof

Little Pixie Geldof 1990. szeptember 17-én született Bob Geldof és Paula Yates második gyermekeként. Fiatal kora ellenére nővéréhez hasonlóan a brit bulvárvilág egyik kedvelt szereplője. A legfrissebb hír amit hallhattunk róla, enyhén szólva komikus: Pixie barátnőjével, Alexa Chung-gal foglalt helyet a londoni fashion week Twenty8Twelve bemutatóján. A csajszik ott hibáztak, amikor leültek az amerikai Vogue hírhedt főszerkesztője, Anna Wintour mellé, akinek arckifejezése és testtartása mindent elárul a lányok iránt táplált érzelmeiről. Bár Annát többnyire a divatvilág halálosztójának aposztrofálják, talán itt mégis jogos a felháborodása, elég ha összehasonlítjuk Miss Wintour Manolóját Pixie széttaposott bakancsával. Nővéréhez hasonlóan a féktelen partyk elkötelezett híve, így elég gyakran szerepel a bulvárlapok címlapjain szétcsúszott arcával.

Képek Pixie-ről itt!

Alexa Chung

Bár Alexa is felkerült a listánkra, munkássága jóval becsülendőbb, mint az előbb tárgyalt Geldof lányoké. Alexa 1983. november 5-én született Angliában, tanulmányait is itt folytatta, többek között a híres neves Chelsea-i Art and Desing főiskolán. Különleges arcvonásait grafikus édesapjának köszönheti, aki ázsiai felmenőkkel rendelkezik. Alexa először modellként lépett be a divatvilágba, mivel tizenhat évesen épp a Reading Fesztiválon bulizott, amikor felfigyelt rá egy ügynök. Pózolt az Elle-ben és a Cosmopolitanben, olyan márkák kampányarca volt, mint a Fanta, a Sony Ericsson, a Sunsilk vagy az Urban Outfitters. A kifutón is láthattuk, méghozzá a tavalyi londoni divathéten, amikor Vivienne Westwood ruháiban vonult fel. Alexandra tévés karrierje mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen ma már önálló műsorral rendelkezik: az It's on with Alexa Chung a brit MTV-n fut, méghozzá elég nagy sikerrel. A csajszi sikerét az is alátámasztja, hogy már többször is felkérték, legyen háziasszony különböző divateseményen, mint például a minden évben megrendezett Elle Style Awards. Azt már mondanunk sem kell, hogy Alexának is foglalt helye van a divatbemutatók első sorában, sőt többek között Calvin Kleinnel is közeli barátságban áll. És hogy a magánélete se maradjon feltáratlan: Alexa járt az Artic Monkeys énekesével, Alex Turnerrel, de évekig együtt élt a nála húsz évvel idősebb divatfotóssal, David Titlow-val. Szakításuk után a Klaxons-os James Righton-nal kavart egy ideig, de ma már ez a kapcsolat is a múlté.

Néznéd még?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások